Motor hacmi çok buyuk,ve parca sıkıntısı olur amerıkan araclarında,o fiyatada kımseye satamazlar,bekler durur.Karavancıların ilgisini çekmez bu tarz...
KMlerıne guvenemıyorum,motor isterse en az 5000 tl,oda samımı ustanız varsa.
Duş bölümü olsaydı gercekten cazıp...20000 tl altında bır rakama pazarlık edilebılır gibi...
Km. olayı maalesef her araçta muamma.
Bütçeme göre Panelvanlara bakıyorum, 250 binden az km.'si olan yok.
Al, bakım yaptır, İçini yaptır, ruhsat vs ile uğraş derken olay alıp başını gidiyor.
Bu araç ufak tefek soru işaretleriyle makûl gibi.
Evet haklısınız,bende bakıyorum bu ara karavanlara,arkadaki extra aparat şişme bot ve motora ayrı fıyat ıstenmiş,birliktemi satıyor,anlasılmıyor,PSA özel servısıne ayrıntılı gösterıp motoru ınceletmeli,fiyat olarak cazip ve temiz duruyor,duş bölümü olsaydı,çok cazip olacaktı,dolap yerıne keske duş kabını yerlestırselermiş...
Yatak enlemesine ise yatilamaz ama boylamasina ise problem yok. Araçta turbo vs problemi yok ise olabilir. Zaten 2006 çıplak transporter kac lira ki..sanirim 30 dan asagi değildir.
izniniz olursa bir şey sormak istiyorum. aracı beğendik ve aldigimizi farz edelim. daha sonra içinde değişiklik yapabilirmiyiz? (tavana yatak eklemek veya koltuğu değiştirmek gibi)