Sayın Karter,sadece rumuzu olan arkadaşlara böyle hitap edebiliyoruz ....çekme karavan konusunda araştırırsanız forumda bir hayli geniş bilgi bulabilirsiniz ancak ben kısaca biraz bildiklerimi aktarayım.Baktığınız karavan'ın sıfırını tahmin ettiğiniz rakkamlarda bulmanız biraz zor,bulsanız dahi iyi bakılmış 15 yıllık karavan gibi olmayabilir,önerim belli başlı karavan imalatçılarının sitelerine girip bakmanız Pino-saly-başoğlu gibi.İncelediğiniz karavan şu an Anamurda yakında eskişehire gelir dendiğine göre zaten gezen bir karavan olduğu belli,sizin dikkat edeceğiniz ruhsat gerektirmeden kullanabilmek için 750 kg dan hafif olması,ilandaki karavan 690 yazıyor(3.70 boyundaki bir karavan bu kilolarda olabilir).Bahçede kullanırsanız elektrik probleminizi güneş panelleri ve yaşam aküsüyle çözebilirsiniz(bu konuda karavan teknik bölümünde epeyce tartışıldı bakarsınız)fiata gelince bu satıcı ile alıcı arasında ki bir olay sıfır fiatları ile kıyaslandığında istenen rakkam çok yüksek görünmedi bana,Hendikapı içerde wc sinin olmaması gibi göründü bana ancak dışına ilaveler yapabileceğinize göre bunuda halledersiniz ...hadi hayırlısı.