Bu arac daha oncede satistaydi. Sanirim bir ara el degistirdi ve boyasi yenilendi vs. ve tekrar satista. Bu araci goren yakindan inceleyen oldumu arkadaslar. Resimlerde fena gozukmuyor, icinin durumuda guzel gibi. Dizayn olarak benim en begendigim karavan duzeni bu. Fiyatin bu kada makul olmasinin sebebi nedir aceba?
Bir westfalia ve cok temiz. Ama daha onceden bir mercedes kullanan kişi olarak bu araclar tamir edilcegi zaman luks sinifin giriyor ve iscilik hep pahali oluyor. Kapali kutu tabii.. Macera isteyenler kacirmamali.
http://www.a-weniger.de/james_cook.html
"Karagözlers"in (Süreyya Karagözler), 12 ay içinde yaşama amacıyla İmaj'a yaptırdığı kamper diye biliyorum. Satılalı çok olmamıştı sanırım; alan tarafından satışa konmuş olmalı... :-\
Evet Süreyanın aracı .Tüm yıl içinde yaşamak için almıştı ancak sürekli yaşamak için küçük geldi ve 6 kişilik, alkovenli ,uzun şase başka bir karavan yaptırdı ve bu aracı için sattı.
Herkese Merhaba ismim Nurullah Ateş off-road meraklısı iken
Yeni bir çekme karavancı adayı olarak tüm yazılarınızı zevkle okudum.
Çok aydınlatıcı bilgiler öğrendim.
Doğan beye verdiği bilgiler için çok teşekkür ederim.
Sormak istediğim bir kaç sorum var çekme karavan alma arifesinde olan kardeşinize acil yardım edebilirmisiniz.
Almak İstediğim çekme karavan Bailey Senator (1600 kg lık bir karavan)
- Anladığım kadarıyla bu karavan plakalı ve ruhsatlı olacak evrak olarak nelere dikkat etmeliyim?
- Bu karavanı çekerken park ederken ne tür sorunlar yaşarım?
- Vergi veya bu tür ödemeleri varmıdır?
- Bu büyüklükte bir karavan almalımıyım.
Çekmek İstediğim araç
her zaman bir 4x4 aracım olacağı için 4x4 araçla çekicem
- Şu andaki aracım Chevrolet Blazer K5 5.7 Motor otomatik büyük lastikli
- Hundaki Galloper 2.5 TDI off road donanımlı büyük lastik
- Araçlarım yüksek araçlar olduğundan çeki demirini karavan boyundamı montaj ettirmeliyim.
- Anladığım kadarıyla B tipi ehliyet yeterli oluyor.
Keske aracin sofor kabini ustu bolumu uzatilarak alkoven yatakli bir karavan yapilsaydi. Oyle cok daha guzel olurdu. Bence bu sekliyle kucuk alanda yatak yapmasi ve toplamasi problem olur gibi geliyor. Alkovenli olsaydi koltuklar yatak olarak kullanilmayacagi icin iceridede rahatlik saglardi.