Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 8 bir çeyrek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,604

Etiketler
Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

Herkes işine geldiği gibi yazı yazıyor, vinçlerin fiyatları yukarda yazılı ben tampon yapmıyorum fiyat aldım ve 700 tlye yapıyorlar,ayrıca 500 tl,ye vinç varsa bizde boşuna uğraşmayalım.

8 bir çeyrek' Alıntı:
Herkes işine geldiği gibi yazı yazıyor, vinçlerin fiyatları yukarda yazılı ben tampon yapmıyorum fiyat aldım ve 700 tlye yapıyorlar,ayrıca 500 tl,ye vinç varsa bizde boşuna uğraşmayalım.
ıyıde o 500 lıra fıyatı yazanda sensın senın yazdıgın kelımeyı alıntı yaparak yazdım dıkat edersen oradada belırtılıyor sayet ben 1000tl yı gozden cıkardıktan sonra t-max 9000 alma taraftarıyım hıc yoktan pıyasada test edılıp onaylanmıs bır urun kafam rahat olur ayrıca arkadaslarda bır sey almaya calısıyor ınsanlar bırsey alacagı zaman merak edıp bılgılenmek ıcın soru ssormaları normal

Bayram abi piyasaya yine süper bir ürün kazandırdın. senin sayende uygun fiyatlı ve kaliteli bir vince sahip oluyoruz çok teşekkür ederim.......

Hayırlı işler....

Vinçlerin fiyatları birinci sayfadaki topikte yazılı olanlardır. :smiley:

[
9500 ld - 4300 kg çekme kapasiteli. fiyatı 1000 tl,dir

10000 ld - 4500 kg çekme kapasiteli. fiyatı 1100 tl,dir.
12000 ld - 5400 kg çekme kapasiteli. fiyatı 1150 tl,di.r

Sentetik vinç halatları, boyları 26 metredir.

4 tonluk vinç halatı fiyat, 290 tl.

4,5 tonluk vinç halatı fiyat 300 tl.
.
5 tonluk vinç halatı fiyat 310 tl.
[/quote]

untitled-1.jpg

vinç fiyatına halat dahil mi yoksa halatını ayrı olarakmı alacağız.

Tarıkcım açıklamaların için teşekkürler

Evet arkadaşlar bu fiyatlara herşey dahil,takım fiyatıdır.

Üzerinde tel halat takılı olan vinçlerinize sentetik ip halatıda ayrıca alabilirsiniz.

Fiyatlar son derece makul.

Yakın zamanda bende alıcam bu vinçten.
Projesi hazır sayılır.

tampon.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR