Herşeye atlama konusunda neden bir çaba içindeyiz. Sırf merak ettiğim için doruyorum. Bu mesaja cevap yazınca kendini iyi mi hissesçdiyorsun?
sayın
@jancad
"ilan tarihi 2012 inşallah duruyordur" sözü Türkçe'de iyi niyet ve temenni dileğidir . Siz kendinize nasıl bir algı yaratıp , kelimenin amacı dışında çıkarımda bulundunuz bilmiyorum.
Merak ettiniz diye yazıyorum , tüm forum üyeleri terbiye ve görgü kuralları dahilinde tüm konulara cevap yazarak görüş bildirebilir , yorum yapabilir. Bundan rahatsız oluyorsanız forumdaki amacınız nedir ?
Bir konuya cevap vermek "her şeye atlamak" değil forum kültürünün doğal bir gereği ve amacıdır. Forumlar kişiye özel değildir.Kişiye özel mesajlarınızı zaten FB , Instagram gibi sosyal medya kanallarınızda yazıp yaşantınızda gördüğünüz , öğrendiğiniz terbiye ile karakterinizinde izin verdiği bir dil kullanarak zaten sizin kültürünüze ait çevre içinde cevap verebilirsiniz. Oysa forumlar farklıdır , hiç tanımadığınız insanlara " sen" diyerek hitap etmek zaten kültür ve zeka kapasitesinin göstergesidir.
Mesajı neden yazdığımı merak etmişsiniz , forumda eski tarihli güncel özelliğini kaybetmiş ilan mesajlarına ilan tarihinin farkında olmadan talip olunabilir , ve bu yanıltıcı güncelleme ile diğer forum kullanıcılarıda bir iki gün önce ilan verilmiş olarak algılar ve yanılgı gereksiz bir bicimde sürer gider. Bu uyarı size değil sizden sonra yanılgıya düşecek üyeleri uyarmak içindir.
Ait olduğunuz dünyada size mutluluklar dilerim.
Selamlar , saygılar...
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi