Satılık - Suzuki Diferansiyel Kilidi (%100)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozer.cag Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,902
Ynt: Satılık - Suzuki Diferansiyel Kilidi (%100)

u.a.' Alıntı:
bu şaftta boşluk vuruntusunun zararı olur mu?
Şaftaki boşluk mekanizmanın kendini kurması için gerekiyor alışıldımı sorun olmuyor

Etiketler

reis28' Alıntı:
Şaftaki boşluk mekanizmanın kendini kurması için gerekiyor alışıldımı sorun olmuyor
dursun usta cevap için teşekkür, bende var ama ben alışamadım,
benim araç otomatik ne kadar dikkat edersem edeyim
uzun yolda 2-3 3-4 arasında iyi vuruyor
murat usta taktı sordum normal dedi
ilerde vura vura bir yeri kopartmam inşallah
uğur samsun

u.a.' Alıntı:
dursun usta cevap için teşekkür, bende var ama ben alışamadım,
benim araç otomatik ne kadar dikkat edersem edeyim
uzun yolda 2-3 3-4 arasında iyi vuruyor
murat usta taktı sordum normal dedi
ilerde vura vura bir yeri kopartmam inşallah
uğur samsun

Gerci otm tikte daha sorunsuz kullanırsınız bende otm vitarada kullanıyordum boşluk belli bile olmuyordu kilidin ayarınıda cok iyi yapmak lazım aşırı boşluk insanı bıktırır geregi kadar boşluk verdirmek gerekiyor hasas ayaar la şaft boşlugu minumuzi edile biliniyor

reis28' Alıntı:
Gerci otm tikte daha sorunsuz kullanırsınız bende otm vitarada kullanıyordum boşluk belli bile olmuyordu kilidin ayarınıda cok iyi yapmak lazım aşırı boşluk insanı bıktırır geregi kadar boşluk verdirmek gerekiyor hasas ayaar la şaft boşlugu minumuzi edile biliniyor
herhalde benim ayar biraz bozuk
arazide anlaşılmıyor ama uzun yolda sorun gibi
böyle kullanıcağız artık

Sadece vites geçişlerinde mi oluyor? Ayağınızı gazdan çekip tekrar gaz verdiğinizde de oluyor mu? Çok mu sert vuruyor?
Bildiğimden değil merakımdan soruyorum...

INsoMNiA' Alıntı:
Sadece vites geçişlerinde mi oluyor? Ayağınızı gazdan çekip tekrar gaz verdiğinizde de oluyor mu? Çok mu sert vuruyor?
Bildiğimden değil merakımdan soruyorum...

Şaft boşlugu İleri ve geri kalkışlarda cok hissediliyor kilit iyi ayarlanmışsa cok ta rahatsız edici olmuyor kilidin ayarını cok iyi yapmak lazım

Dursun Usta;
lazım olduğunda bu tip parçaları (çıkma) bulmanız kolay oluyor mu? Beklemek mi gerekiyor?

INsoMNiA' Alıntı:
Dursun Usta;
lazım olduğunda bu tip parçaları (çıkma) bulmanız kolay oluyor mu? Beklemek mi gerekiyor?

Bu tarz parcaların cıkmalarıda buluna biliniyor lakin herzaman bulunmaz Adapazarında bir arkadaş sıfırlarlarını uygun fiyata satıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.