Kilidin durumu cok iyi sorunsuz fiyat 550TLAL1820' Alıntı:fiyat, marka kilidin durumu nedir?
cimni içinde vardı lakin dün bir arkadaşıma söz verdim kilidi şu an için vitara ya olan kilit var elimdeHAKKIM' Alıntı:jimny icin
varmi
Suzuki vitaralar için farklı oranlarda ayna mahritiler mevcut bunun için 4fourart Mehmet becce ile irtibata gecerseniz size yardımcı olur ön arka farklı mahruti takımı sanırım 1500TL civarıydı kesin bilgiyi adresten ala bilirsinizyenerh' Alıntı:Ben diferansiyelleri değişmek istiyorum arazide daha devirli olsun yanı ağır devir yapmak istiyorum fiyatları nedir masrafı ne olur bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim...
deha86' Alıntı:2008 jimny icin kilit dusunuyorum acaba ne önerirsiniz becce kiliti nasildir acaba. bir mekanizmasiz kendi calisan bir sistem sanirim, asfaltta sorun cikarir mi
reis28' Alıntı:Mekanik kilit saglamlıgına diyecek yok arazide harikalar yaratıyor dez avantajı şaftta boşluk yapıyor ve asfaltta dönüşlerde mekanizmanın sesini duyuyorsunuz konforlusu havalı kilit lakin mekanik garanti ve saglam kolay kırılmıyor asfaltta sorun cıkarmıyor kilide alıştınızmı kilitsiz araca binemiyorsunuz sorun o sadece![]()
![]()