Satılık - Suzuki Diferansiyel Kilidi (%100)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozer.cag Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,902

ozer.cag

Yeni Üye
MERHABA;
SATILIK SUZUKİ VİTARA İÇİN 100 DE 100 DİFRANSİYEL KİLİDİ 450 TL
0541 293 84 15 ÖZER ÇAĞ

Etiketler

Ynt: Satılık - Suzuki Diferansiyel Kilidi (%100)

Bildiğim kadarıyla differansiyel kilidi lock right mekanik kilitlerdendi ancak Özer Bey kilidi Antalya'da sattı diye biliyorum.

Suzuki için elimde defransiyel kilidi mevcut isteyen olursa yardımcı olurum

Ben diferansiyelleri değişmek istiyorum arazide daha devirli olsun yanı ağır devir yapmak istiyorum fiyatları nedir masrafı ne olur bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim...

HAKKIM' Alıntı:
cimni içinde vardı lakin dün bir arkadaşıma söz verdim kilidi şu an için vitara ya olan kilit var elimde

yenerh' Alıntı:
Ben diferansiyelleri değişmek istiyorum arazide daha devirli olsun yanı ağır devir yapmak istiyorum fiyatları nedir masrafı ne olur bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim...
Suzuki vitaralar için farklı oranlarda ayna mahritiler mevcut bunun için 4fourart Mehmet becce ile irtibata gecerseniz size yardımcı olur ön arka farklı mahruti takımı sanırım 1500TL civarıydı kesin bilgiyi adresten ala bilirsiniz

Suzuki vitaralar için farklı oranlarda ayna mahritiler mevcut bunun için 4fourart Mehmet becce ile irtibata gecerseniz size yardımcı olur ön arka farklı mahruti takımı sanırım 1500TL civarıydı kesin bilgiyi adresten ala bilirsiniz...

teşekkürler..

2008 jimny icin kilit dusunuyorum acaba ne önerirsiniz becce kiliti nasildir acaba. bir mekanizmasiz kendi calisan bir sistem sanirim, asfaltta sorun cikarir mi

deha86' Alıntı:
2008 jimny icin kilit dusunuyorum acaba ne önerirsiniz becce kiliti nasildir acaba. bir mekanizmasiz kendi calisan bir sistem sanirim, asfaltta sorun cikarir mi

Mekanik kilit saglamlıgına diyecek yok arazide harikalar yaratıyor dez avantajı şaftta boşluk yapıyor ve asfaltta dönüşlerde mekanizmanın sesini duyuyorsunuz konforlusu havalı kilit lakin mekanik garanti ve saglam kolay kırılmıyor asfaltta sorun cıkarmıyor kilide alıştınızmı kilitsiz araca binemiyorsunuz sorun o sadece :D :D

reis28' Alıntı:
Mekanik kilit saglamlıgına diyecek yok arazide harikalar yaratıyor dez avantajı şaftta boşluk yapıyor ve asfaltta dönüşlerde mekanizmanın sesini duyuyorsunuz konforlusu havalı kilit lakin mekanik garanti ve saglam kolay kırılmıyor asfaltta sorun cıkarmıyor kilide alıştınızmı kilitsiz araca binemiyorsunuz sorun o sadece :D :D

bu şaftta boşluk vuruntusunun zararı olur mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.