SATILIK SUZİKİ SJ.413LPG'Lİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan espionaj Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,531

espionaj

Yeni Üye
Selam arkadaşlar ben ankarada memurum.benim 1992 model suziki sj 413 var lpg li ve muayenesi 26/06/2012 kadar 4x4 sorunsuz çalışıyor ben ilk defa biniyorum arazi taşıtına fakat şunu belirtmeliyimki gerçekten bir canavar arazide heyecen ve adrenalin arıyanlar için yapılmış.
bakımlarını elimden geldiği kadar zamanında yaptırdım.ağır bakımları yeni yapıldı,20 günlük iznimde doya doya gezdim.amasya-konya-bolu-düzce-akçakoca-afyon ve son olarakta antalya yaptım .mşlh tık demedi evet diğer arabalar 3 saatde gidiyolarsa bende 4,5 saatde gidiyorum fakat bende keyif vardı macera vardı heyecan vardı ne diyeyimki gerçekten çooookkk eğlendik.satmamın sebebine gelince 4 kişilik bir aileyiz ve başka bi aracımız yok dolayısıyla her ihtiyacımızı bu arabayla karşılamaya çalışıyor olduğumuzdan sıkıntı yaşıyorum.çocuklarda büyüdükçe dar gelmeye başladı.ooooo daldım yazıyorum.kısaca fiyat: 8.500 tl.aynı değerde başka bir arabayla (geniş) takas da ederim .
tel: 0546 264 72 05 hayırlı olsun şimdiden....

100_4402.jpg

Etiketler
Ynt: SATILIK SUZİKİ SJ.413LPG'Lİ

Maşallah araç diri ve güzel görünüyor. Dediğiniz gibi hem arazide hem asfaltta yavaş olasada sürüşü gayet zevkli bir araç ancak iç mekan 4 kişi için uygun değil. Hayırlısı oldun. iyi satışlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri