Satılık Sıfır Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulusotomotiv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,869

ulusotomotiv

1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları
Yer
istanbul
Web
www.ulusoto.com
NETLIFT 9500 lb. (4380 kg.) VİNÇ

Uzaktan Kumandalı, Elektrikli, 12V, 5.5 hp, 26 m Halat Uzunluğu

TÜRK MALI
1000 tl fiyatı ve 2 sene garantilidir

16745102cdg.jpg

16745102cdg.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık Sıfır Vinç

bu vinçin özellikleri baya güzel hoşuma gitti fakat varn veya t-max çok tercih ediliyor bu neden bu kadar ucuz onlara göre türk malı olmasındanmı ve varn veya t-max kadar kaliteli ve uzun ömürlümü?

2 sene servis ve yedek parca garantisinde bunlar zaman içinde insanlar kendileri kullandıkca onlar söylesinler memnuniyet yada şikayetlerini bu işin deneme süresi bile 1 seneden fazla sürdü yani kendi araçarımızda denedik zorladık eksik yanı varmöı diye inceledik zamanla servis ağlarımızda yaygınlaştıkca anlaşılır bu

ulusotomotiv' Alıntı:
NETLIFT 9500 lb. (4380 kg.) VİNÇ

TÜRK MALI
1000 tl fiyatı ve 2 sene garantilidir

VİNÇ ÖZELLİKLERİ

9.500 LİBRE - 4.300 KG ÇEKEBİLEN - 5,5 MOTOR GÜCÜNDE - 28 METRE GALVANİZLİ ÇELİK HALAT UZUNLUĞU - HALAT ÇAPI 8 MM-HALAT KATLARI KAPASİTESİ 1.KAT 4.300 2.KAT 3.480 kg 3.KAT 2940 4.KAT 2.580 KG - 12 VOLT ÇALIŞMA VOLTAJLI - VİNÇ ÖLÇÜLERİ 555 x 160 x 225 -AĞIRLIĞI 36 KG

şanzumandan tahrikli vinç bulabilirmisniz bunlar şanzumandan tahrikli olabiliyormu?

şanzumandan çıkışı olduğunu söylediler oyüzden arıyorum ama haklı olma ihtimalin çok fazla çunku ben şimdilik karanlıkta yürüyorum.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,516
Kaydolan Son Üyemiz
Hasandiyet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR