Satılık Römork - Sıfır - İthal

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dedemhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,810

dedemhan

Yeni Üye

Ekli dosyalar

• Blank.jpg
    Blank.jpg
    42.9 KB · Görüntüleme: 560

Etiketler
Ynt: Satılık Römork - Sıfır - İthal

Merhabalar,
Arkadaşım ben bu römorkları (her iki boyda olanlarını) İstanbul-Kartal PRAKTİKER de görmüştüm nisan 2013 de, satış fiyatı sizin yazdığınızla çok farklıydı, sizden bir hayli ucuzdu.
Malum sitede 170x107x35 ebadındaki ürün boyası ve fotoğrafı birebir aynı sanırım sizin ilanınız (soyadınız benzer) 2000 lira.
Tabi serbest piyasa isteyen istediği yerden alır.
Size bol paralı müşteriler diliyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Merhabalar,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz ilanımda nakliye dahil edilmemiş fiyat yazılmıştı ama çok sayıda "nakliye bedeli ne tutar?" sorusu gelince buraya genel bir nakliye bedeli (600TL KDV dahil) ekleyerek yazdım. İlk ürünün fiyatı KDV dahil 2.000TL+Nakliyedir. Praktiker tasfiye aşamasında olduğu için zararına satışla piyasanın altında olabilir.

Satınalmayı düşünüyorsanız nakliye adresinize göre yeniden hesaplayabilirim.

Saygılar,

Merhabalar,
Aynı ürün başka yerlerde de var. O tür büyük zincir AVM ler zaten ürünü alıp satmazlar. Üreten veya ithalatçı gelip stant kiralar ürününü yerleştirip satış sonunda (belli süre geçince) parasını alır. İş yerinin tasfiye halinde olması ürün sahibini ilgilendirmez. Ben birkaç yerde aynı ürünü hatta büyük boy olanını almak için baktım sizin küçük boydan daha da ucuzdu. Onlarda KDV olup nakliye alıcıya aittir, neticede sizde nakliyeyi alıcıya yüklemek zorundasınız fakat bana fiyat çok anormal geldi.
Ben almam, alana karışmam.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

üründeki kullanılan malzeme elbette fiyatı etkiliyordur da bu fiyat gerçekten çok fazla... bu aralar römork arayışı içinde olduğumdan azıcıkta olsa fikir sahibi olabildim.

inşallah işleriniz rast gider, hayırlı satışlar...

Emre Bey,

Eposta'da size aşağıdaki teklifi iletmiştim:

"Sanırım siz Antalya'dasınız. Eğer satınalmayı düşünüyorsanız ve sıfır römork lastiklerinin 300km (Konya-Antalya) yol yapması sizin için sorun olmayacaksa ben aracıma takıp, yakıt parası ilavesiyle (150TL) size teslim edebilirim. Ya da siz Konya'ya gelirsiniz ve size Konya'da fırın kebabı ikram ettikten sonra teslim alırsınız"

Selamlar,

dedemhan' Alıntı:
Emre Bey,

Eposta'da size aşağıdaki teklifi iletmiştim:

"Sanırım siz Antalya'dasınız. Eğer satınalmayı düşünüyorsanız ve sıfır römork lastiklerinin 300km (Konya-Antalya) yol yapması sizin için sorun olmayacaksa ben aracıma takıp, yakıt parası ilavesiyle (150TL) size teslim edebilirim. Ya da siz Konya'ya gelirsiniz ve size Konya'da fırın kebabı ikram ettikten sonra teslim alırsınız"

Selamlar,

aslen Bozkır lı olan ben Konya ya gelmeyi tercih ederim. Zamanlamayı ayarladıktan sonra tabi ki. Nazik ve cazip teklifiniz için de ayrıca çok teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR