Satılık Presıdent Valerı cb telsız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hanesiviran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,091

hanesiviran

Ana Kamp
satılık PRESIDENT VALERI cb telsız
40 kanal AM+40 KANAL FM
Çıkış gücü 4 wat.
sorunsuz faal.
orjınal maykı.ile beraber gönderılecektır.
fiatı 100 lıradır....................................
(ıstıyen olursa Mobil yarım dalga fıber anten veya magnum 27 çelık çubuklu anten var.adet fıatı 75 lıradır ürünlerın hepsı ıkıncı eldır)

Etiketler

Ynt: Satılık Presıdent Valerı cb telsız

anten fıber olup 26.915 mhz de sabıt swr.lidir 27.215 mhz de 2 swr.dır.antenın boyu 93 santım dır amerıkan malıdırancak etıketı yıprandıgı için üzerinde yoktur ınternetten bulup bakabılırsınız.

Resim 019.jpg

Resim 020.jpg

ben fiber deyince aklım çatı antenine gitti anten mobilmiş antron 99 gibi falan zannettim ilginize teşkkürler

cihaz hala satılıkmı varsa resmi ???

cihaz hala satışta mı. sanırım mesaj sayım az olduğundan size özel mesaj da atamıyorum. cihazla ilgileniyorum. size ulaşabileceğim bir numara verirseniz iyi olur. ayrıca elden teslim almak açısından cihaz nerede. resmini de yayınlarsanız iyi olur.

arkadaslar ılgınıze tesekkur ederım cıhaz ve magnum cb anten verılmıstır
dıger fıber cb mobıl anten duruyor bılgılerınıze. selamlar.
fıatı 50 lıradır..........................................................................................
73...
gsm.0531 886 80 45..............................................................................

TEKNOKA' Alıntı:
hangi dil bu yazdıkların ?
Mesaj sayısını çoğaltmak içinmi yazıyorsun acaba böyle gereksiz mesajlar anlamış değilim.Takip için noktalar koymuşum konuyu kirletmemek için sizde öyle yapsanız gereksiz mesajlar yazıp bilgi kirliliği yapmazsanız çok iyi olur

madem konuyu takip için mesaj yazacaksınız neden anlamsız şeyler yapıyorsunuz?

"takip" yazabilirsimniz dimi ?

ayrıca benim mesaj sayımın çoğalması bana bi yarar sağlamaz, mesaj sayısınada ihtiyacımda yok.

Anlayamadığınız içinmi anlamsız geldi
Yazmış olmak için yazıyorsunuz halen devam ediyorsunuz
Tanımam etmem sizi ne alaka hangi dil bu yazdıkların ? diye sorular soruyorsunuz onların adı noktadır her dilde kullanılır ayrıca işinize bakın bırakın bu gereksiz muhabbetleri

www.teknoshare.com internet sitenize bakınca imzanız bölümünde yazılı olan bende sizin seviyeniz hakkında kesin kanaate varmıştım zaten

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR