Satılık offRoad aracı arıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Josef Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,216
Ynt: Satılık offRoad aracı arıyorum.

Bütçenize uygun ve off road gezilerine katılabileceğiniz araç Suziki Samurai gibi görünüyor...
Eğer gerçekten off road yapacak bir CJ istiyorsanız, onların maliyeti kesinlikle 15 binden fazladır.
Daha düşük bütçelerle CJ alıp kendinizi üzmemeniz tavsiyemdir...

Etiketler

valla ne yalan söylim sitelerin kurdu oldum gibi hergün bakıyorum :smiley:
suziki samurai lada bunların yakıtları nasıldır.aslan besleyen yemini düşünmez ama bilelimki duruma göre haereket edelim.
zannedersem lada Nivaların parçalarıda bu kategorideki ürünler arasında daha ucuz gibi görünüyor

siz en iyisimi lada niva alın 8 bine 95-00 model bulursunuz parcada ucuz fazla donanımada gerek yok sizi her yere götürür emin olun... ;)

Josef' Alıntı:
valla ne yalan söylim sitelerin kurdu oldum gibi hergün bakıyorum :smiley:
suziki samurai lada bunların yakıtları nasıldır.aslan besleyen yemini düşünmez ama bilelimki duruma göre haereket edelim.
zannedersem lada Nivaların parçalarıda bu kategorideki ürünler arasında daha ucuz gibi görünüyor

merhaba
CJ ile samurainin yakıtı mukayese bile edilmez.Benim CJ-5'im 40-45 kuruş yakıyor LPG ile düz yolda.Samurai muhtemelen bunun yarısı kadardır.
8000'e de bence CJ'nin muhtemelen enkazını verirler.

selamlar

başlıgı görünce biraz umutlandım fakat bütçe benim araca uygun değil genede aşşagıda link vereyim bir bakın.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71795.0

birde samurai dikkatimi cekti ilanlarda temiz bir araca benziyor size uyar gibi.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68725.0

merhaba,

bende cj, wrangler, toyota, lada niva kullanmış biri olarak size suzuki samurai öneririm. Parçası uygun, her türlü modifiyeye gelir, az yakar ve tam bir offroad aracıdır. 1995 model ile üst modelleri tercih edilmelidir.

sevgiler,

gökhan

aracın güzelmiş ama bütcemi aşıyor ....

gökhan kardeş büyük bir ihtimalle cj serilerinden alıcam gibi görünüyor suziki araçlara ısınamadım ....

Aynı bütçeyle ben de araç bakıyorum ve konuyu takipteyim :smiley:
Benim aklımdan geçen araç Niva.

merhabalar öncelikle,
benim fikrim ladanivanın sizin için daha uygun olabileciğidir.suziki samurailer çok kolay devriliyor.ladaniva tam bir dağ keçisidir...erzurumda bir jeepi çektiğini bile görmüşlüğüm var.sıcak-soğuk hava şartı aramaz.çamur toprak dağ-taş ta tanımaz...ama çok fazla bir konfor beklememeni tavsiye edebilirm.bu aracın amacı gitmek.ama seni asla yolda bırakmaz....sağlam araçtır.tamirleri parçasıda aşırı maliyetlere neden olmaz...arayışınızın dilediğiniz gibi nihayete ermesi dileğiyle...iyi şanslar

vermiş oldugunuz bilgiler için teşekkür ederim. inşallah olumlu sonuçlanır....

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim en sonunda 1 tane buldum ve aldım jeep 'im :smiley:
1980 MODEL CJ6
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM....
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

070.jpg

067.jpg

077.jpg

096.jpg

094.jpg

Güzelmiş hadi hayırlı olsun .
bende bir zamanlar baya bir cj bakmıştım o yuzden plakayı bir yerden çıkartacam .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,582
Kaydolan Son Üyemiz
kmavi

SON KONULAR

Geri