Satılık offRoad aracı arıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Josef Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,207

Josef

herkesin kendisine göre bir tarzı vardır....
Yer
istanbul
Offroad yapmak için uygun makul bir araç arıyorum konu hakkında sizlerden yardım bekliyorum ....

Etiketler
Ynt: Satılık offRoad aracı arıyorum.

Josef' Alıntı:
Offroad yapmak için uygun makul bir araç arıyorum konu hakkında sizlerden yardım bekliyorum ....

http://www.4x4dergi.com/2011/02/25/4x4-arac-alirken.html

bu yazıyı okuyup amaçlarınızıda yazarsanız daha kesin tavsiyeler veririz yoksa işin içinden çıkılmaz

--öncelikle OffRoad tutkusu 5 yılı aşkındır bende var.
--bakıyorum takip ediyorum kamp avcılık doğa sporlarına merak hergecen gun artıyor ıstanbulun yogun iş temposu yormaya başladı bu sebepten dolayı grup olarak kamp yapmak arkadaşlarla yeni kamp yerleri keşfederek çadır kurmak ve avcılık için.
--arazıye uygun ve fiyatıda bütcemi aşmayacak bir arac arıyorum.
bu konu hakkında önerileriniz nelerdir...
aklımda olan araçlar
CJ6 VEYACJ7
LADA NİVA

Josef' Alıntı:
--öncelikle OffRoad tutkusu 5 yılı aşkındır bende var.
--bakıyorum takip ediyorum kamp avcılık doğa sporlarına merak hergecen gun artıyor ıstanbulun yogun iş temposu yormaya başladı bu sebepten dolayı grup olarak kamp yapmak arkadaşlarla yeni kamp yerleri keşfederek çadır kurmak ve avcılık için.
--arazıye uygun ve fiyatıda bütcemi aşmayacak bir arac arıyorum.
bu konu hakkında önerileriniz nelerdir...
aklımda olan araçlar
CJ6 VEYACJ7
LADA NİVA

bütçeniz?

Çok çok donanımlı bırsey istemıyorum 8000 tl kadar.makinayı kendım toplamak ıstıyorum (oda benım baya zamanımı alacak) :smiley: bu benım ilk aracım olacak bulabilirrsem.

Josef' Alıntı:
Çok çok donanımlı bırsey istemıyorum 8000 tl kadar.makinayı kendım toplamak ıstıyorum (oda benım baya zamanımı alacak) :smiley: bu benım ilk aracım olacak bulabilirrsem.

8000 lere alınacak bir cj den uzak durun bence, lada veya suzuki samurai daha iyi bir alternatif olabilir

göstermiş oldugun ilgi ve alakaya teşekkür ederimde sen olsan bu fıyat aralıgında hangısını tercıh ederdın...

Tempus' Alıntı:
8000 lere alınacak bir cj den uzak durun bence, lada veya suzuki samurai daha iyi bir alternatif olabilir
katılıyorum 8 binlira :smiley: azda olsa yapılı bir araç edinmelisiniz bununda alt limiti 13 14 bin benec bu aracada en az 5 bin masraf yaparsınız
8 binlik bir cj aıacagınıza niva .suzi alın daha isabetli olur

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35324.msg341878#msg341878

Eğer düşünürseniz görüşebiliriz...Ordaki fiyatı dikkate almayın..ayrıca konuşuruz...

sakın yanlış anlamayın beni senelerdir cj içindeyim hala hazırda bir cj sahibiyim ucuz et mantıgıyla cj alan arkadaşlara nakadar tavsiyede bulunduysak ikna olmayanlar çıkdı
bu arkadaşlarımız cj leriyle hala sanayiden eve evden sanayiye gidiyo atsa atamıyo satsa satamıyo bende sanayide denk gelince sadece gülüyorum hallerine :smiley:

baş ağrıtmayan bir cj 15 den aşağı zor çıkar, altında alınan her araçda 15 den fazlaya malolur uzun vadede

ya sahibinde.com gezenbilir.com ve bunların daha nıcelerı tum offroad kluplerıyle ilgileniyorum ilanlarını takıp edıyorum bulamıyorum.maslak sanayıde arkadaşlarım var bayrampaşa da arkadaşlarım var ama araç yok :(
8000 tl az para değil ama bu tarz araçlar için biraz donanım gerekıyor dırı araç göremıyorum herkes işi ticarete döküyor...

taktir edersinizki her malın bir degeri var 8 binlik bir cj ile 15 binlik bir cj kıyaslanamaz bile
tabi yapılan işler usta ellerden çıkmalı
kasabın birinin topladıgı bir cj adamı yıkar sanayide yatar veya bahçede dekor olarak kullanılır :smiley:
bence butip sorunlu araçlar insanları kısa zamanda cj sogutmakda

haklısın ama hep soru işaretleri...samurai tavsiyesı ıyı ama aklımda hıç yoktu bılgı sahıbı değilim...yakıt konusunda falan

bi vitara dikkatimi çekdı bugun saybindende modelli ve temiz bişeye benziyo resimden tekkapı ben anlamam ama bi bakın 9 bin civarı çok çok acil yazmış araç sahibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR