kulanımı çok rahat evde sıfır 308 var bu araç favori içide çok ferah ama bu araçla yoldan çıkıyırsonuz malum çamuru seviriyorlar yakıt 20lt civarı sonuçta v8GezenGen' Alıntı:Cevap için teşekkürler. Başka sorup ilanı kirletmek istemiyorum ama Disco'nuzun normal yol performansı nasıl, günlük kullanım için uygun mu sizce?
dogru diyorsunuz bir kere kaşıntı tuttu benimki sadece araç degiştirme hastalıgı zaten şu anda ben de satarsam ne alacagıma kararsızım malesef bu özelliklerde bu fiyata başka bir arazi aracı yok kafmda karışık :uçankarga' Alıntı:öncelikle hayırlı satışlşar ve umarım aradığınızı bulursunuz ama merak ettiğim ingilizden sonra amerikan size tad verecekmi peki
bende almanızı isterim hayırlısı bu gün aracı arazide dikrampalarda çok zorladım hararet bir ara ortayı geçti gerçi yeni motor artı lpg birazda bu konularda çok hassasım usta belki radyötör şişlenirse dahada iyi olur dedi onun aracı yarın bursaya göndericem alacak kişi orada görebilir ve servisten her şeyiyle onaylı ve gönül rahatlıgıyla en azından bilerek alır bursada özel bmv ve land biz ser oto servis sahibi ismail ustadır aracı o iyi biliyor fiyattada ticari amaç gütmeyenlere adetten oldugu için ufak bir indirim daha vardırdundaralp' Alıntı:Aracı ben de gördüm arkadaşlar güzel araç temiz donanımlı..Aracımı satarsam hemen alacağım..
motor 6500 tl yiyince sorun kalmadı zaten servis garantili olarak teslim edilecek tek istedigim anlayana ve arayana gitmesiict3055' Alıntı:Vallaha bence çok güzel fiyat...
Motorunda hiç bir sorun, yok mu şuan aracın???
ghost_cd' Alıntı:motor 6500 tl yiyince sorun kalmadı zaten servis garantili olarak teslim edilecek tek istedigim anlayana ve arayana gitmesi![]()