Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ghost_cd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,310
Ynt: Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1

öncelikle hayırlı satışlşar ve umarım aradığınızı bulursunuz ama merak ettiğim ingilizden sonra amerikan size tad verecekmi peki

Etiketler

Cevap için teşekkürler. Başka sorup ilanı kirletmek istemiyorum ama Disco'nuzun normal yol performansı nasıl, günlük kullanım için uygun mu sizce?

GezenGen' Alıntı:
Cevap için teşekkürler. Başka sorup ilanı kirletmek istemiyorum ama Disco'nuzun normal yol performansı nasıl, günlük kullanım için uygun mu sizce?
kulanımı çok rahat evde sıfır 308 var bu araç favori içide çok ferah ama bu araçla yoldan çıkıyırsonuz malum çamuru seviriyorlar yakıt 20lt civarı sonuçta v8

uçankarga' Alıntı:
öncelikle hayırlı satışlşar ve umarım aradığınızı bulursunuz ama merak ettiğim ingilizden sonra amerikan size tad verecekmi peki
dogru diyorsunuz bir kere kaşıntı tuttu benimki sadece araç degiştirme hastalıgı zaten şu anda ben de satarsam ne alacagıma kararsızım malesef bu özelliklerde bu fiyata başka bir arazi aracı yok kafmda karışık ::smiley:

merhabalar bir kere satmaya karar verdikya inann takas teklıfinden istemiyorum dememe ramen malum sitedeki telden ve mesajdan sıkıldım fiat 19000 olarak güncellenmeştir üzerinde 5000 tl civarında extralar ve 6500 tl verilrek yenilenmiş motorludur motor bursa bizser servis garantilidir
bursaya gidip geldim gayet güzeldi hiç bir sorun yaşamadım bügün sabahta kayışdagı tepesi denilen bir yerderdeydim dik bir yer perfonmansı gayet iyiydi bence böyle araç arayan için her şeyiyle iyi bir fırsat malasef pazarlık çok azdır ama ufakta olsa adetten oldugu için vardır :smiley:telofonum:0555 350 10 05 bıorcu harcı yok

Aracı ben de gördüm arkadaşlar güzel araç temiz donanımlı..Aracımı satarsam hemen alacağım..

dundaralp' Alıntı:
Aracı ben de gördüm arkadaşlar güzel araç temiz donanımlı..Aracımı satarsam hemen alacağım..
bende almanızı isterim hayırlısı bu gün aracı arazide dikrampalarda çok zorladım hararet bir ara ortayı geçti gerçi yeni motor artı lpg birazda bu konularda çok hassasım usta belki radyötör şişlenirse dahada iyi olur dedi onun aracı yarın bursaya göndericem alacak kişi orada görebilir ve servisten her şeyiyle onaylı ve gönül rahatlıgıyla en azından bilerek alır bursada özel bmv ve land biz ser oto servis sahibi ismail ustadır aracı o iyi biliyor fiyattada ticari amaç gütmeyenlere adetten oldugu için ufak bir indirim daha vardır

Disco II olsaydı keşke.. WJ alırsanız yorumlarınızı da merakla bekliyorum :smiley:

arkadaşlar araç bursadaki biz ser bmv land servisten sorunsuz bir şekilde teslim edilecektir aracımda kesinlikle masraf yoktur ve bir çok artısı vardır zaten en ufak sorun olsa idi yaptırır yada şu var diye yazardım sonuçta araçtan çok çok memnunum heleki arazideki perfonmansından satma sebebim sadece degişiklik ve kaşıntıdır ;D makul bir fiyatla alıcısına verilecektir :smiley:servis sahibinin telefonu tel:0532 630 63 67 ismail ustadır aykut un aracı derseniz araçla ilgili yardımcı olur

arkadaşlar gezenbilir için fiyat en soonn 18 000 tl olarak güncellenmiştir lütfen fiyat uygun diye farklı birşey düşünmeyin şu anda araç evde fazlalıktır pıyasadan çok çok uygun tuttum 5000tl vinç tampon lastık vsvs artısı var yakın zamanda 8000 tlde n fazla motor dahil masraf yaptım araç BURSADA bizser land bmv servisten motor vs garantili bir şekilde satışıyla teslım edilicektir resim yükleyemiyorum malum site ilan no:43973600

Vallaha bence çok güzel fiyat...
Motorunda hiç bir sorun, yok mu şuan aracın???

ghost_cd' Alıntı:
motor 6500 tl yiyince sorun kalmadı zaten servis garantili olarak teslim edilecek tek istedigim anlayana ve arayana gitmesi :smiley:

İsteyince satılmıyor...
Arayınca bulunmuyor...
Ne garip araçlara biniyoruz bir anlasam :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR