Satılık Niva Şanzımanı (5 ileri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cipci52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,795

cipci52

Ana Kamp
arkadaşlar aracımdan sökülen 5 ileri şanzımanım satılıktır. (92 model 1600 nivadan söküldü).
şanzımanın durumu;

sadece 4 vitesten atıyordu. diğer vitesleri sağlam. uğraşmamak için komple değiştirdim.
yaptırabilecek olan veya elinde başka arızalısı olan varsa (2 arızalıdan bir sağlam çıkarma gibi). kullanabilir.
işine yarayabilir. sorununu da yazdım. hiç açıkıp tamir falan da görmemiştir.

fiyatı 270 TL dir.

Servet 0539 272 7449

Etiketler

Ynt: Satılık Niva Şanzımanı (5 ileri)

şimdi ben araştırdığım kadarı ile yazayım. bu vitesten atmayı ya komple gruptan yapıyormuş ya da çelik senkromeçlerden.
her ikisi de sıfır olarak bulunuyor bildiğim kadarı ile. hatta komple grup 200 küsür TL idi internette bakmıştım niva parçaları satan bi firmada. heleki elinizde arızalı olan varsa ikiden bir çıkma ihtimali de olabilir. burda zaten asıl sıkıntı bu şanzımandan anlayan iyi bi usta bulmak. diğer niva forumlarınıda incelersen zaten hep aynı şeyden şikayet ediliyor. yapılmış bir iki gün sonra farklı viteslere sıçramış arıza başka ustaya götürdüm grubu sabitleyen civata veya herneyse işte onlardan birini eksik takıldığını yazmıştı bi arkadaş mesela. eğer ustanız iyi bi şanzımancı ise bu şanzımanı saat gibi yapar inancındayım. sonuçta hiç açılmamış tamir görmemiş. içindeki parçalar da sıfır olarak bulunduğuna göre geriye sadece marifetli eller kalıyor.

dediğim gibi tahminim parçaları 200-400 arası tutsa ustanın işçiliği önemli onu bilemiyorum. hatırın olan bi ustaysa en fazla 500-600 e adam olur gibi. belki daha da ucuz. içini bilmiyorum şimdi ben bildiğim arızasını yazdım. dediğim gibi elinde arızalı şanzımanın varsa galiba parça ücretlerinden de yırtma şansın olur. sadece işçilik verirsin. sonuçta sıfırları bildiğim kadarı ile 1000 küsür lira.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR