satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zagorman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,180
Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni

zagorman' Alıntı:
http://www.dnsonlineshop.com/MIDLAND-ALAN-42-MULTI--HALK-BANDI-CB-EL-TELSIZI-AM-FM_u_r_n_21.htm
aldığım yer burası faturalı ve 2 yıl garantili...

Çok yüksek fiyata almışsınız...

Etiketler

Bu tarz cihazların şatış fiyatları yurtdışından TR ye giriş şekline göre degişiyor alındıgı ülkelerdede fiyatlar farklı farklı dır o yüzden bu fiyat farkaları ortaya cıkıyor şu an için güncel fiyat 300 TL harici anten de +20 TL gibi gözüküyor sıfır

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-satilik-midland-alan-42-multi-cb-el-telsizi-55276676/detay/
ilandaki telsizde 2. el

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=midland+alan+42+multi
ebay daki fiyat....

iletişim numarası verirmisiniz telsiz duruyorsa

üstteki mesaj benim yanlışlıkla arkadaşımın sayfasından gördermişim lütfen bu mesajı dikkate alın telsiz satıldıysada cevap verirseniz sevinirim

Kutusu garantisi aparatlari duruyormu? Herhangi degormasyon vb varmi?? Sin olarak yapabileceginiz son fiyat nedir? Tesekkurler

Herşeyi duruyor.sıfır gibi.mobil anten dahil fiyatı300 tl.cihaz istanbulda..

telefon numaranizi alabilirmiyim cihaza talibimde. tesekkurler. numaram 0531 7905968

zagorman' Alıntı:
533 3952611 recep

Hocam merhabalar. Konu ile alakasız bir şey sormak istiyorum. Kullandığınız el telsizi benim de dikkatimi çekmekte. Sadece araç için de kullanmayı planlıyorum. Telsiz yanında sattığınız araç anteni Midland 42' e takılabiliyormuydu? Telsizler konusunda pek bir bilgim olmadığı için bu tür el telsizlerinin sadece kendine özgü küçük antenleriyle kullanılabiliyor sanıyordum, yanılıyormuyum? Ayrıca eğer o anten ile birlikte kullanabiliyorsanız çekim gücü açısından araçta normal cb antenlerin çekim kalitesinden farkı olabiliyorumu? (aynı anten kullanıldığında)

El telsiszlerini harici anten le kullanan biliyorsunuz cıkışı 4w tır arac telsiz leriyle aynı bataryayla nkullandıgınızda sanırım kendi ufak anteniyle cıkışı 1w düşüyor

reis28' Alıntı:
El telsiszlerini harici anten le kullanan biliyorsunuz cıkışı 4w tır arac telsiz leriyle aynı bataryayla nkullandıgınızda sanırım kendi ufak anteniyle cıkışı 1w düşüyor

Anladım Dursun bey, o zaman standart bir cb telsizle aynı verimi alabilirim anlamına geliyor 4w çıkışı olduğuna göre( herhangi bir işleme maruz kalmamış bir cb ile kıyaslanacak olursa). Kendi ufak anteniyle değilde araç anteniyle kullanmak istiyorum. Araç içinde pek kesme biçme extra birşeyler takmak istemediğim için bu el telsizlerine yönelmeye başladım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri