Satılık-Marmot Guides Down Kaztüyü Ceket

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sciencepeople Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,423

sciencepeople

Kamp III
Yer
Ankara
Mont sıfırdır.Hiç kullanılmadı.

Tüm doğa faaliyetlerinde ya da şehirde rahatlıkla kullanabileceğiniz iyi ısı yalıtımına sahip dayanıklı ve 780 gr ağırlığı ile kış kampları dağ ve kayak tatillerinizde yanınızdan eksik etmek istemeyeceğiniz bir ürün.

- Marmot Ardent kumaş rüzgar geçirmez olup aynı zamanda su kaydırıcı özelliğe de sahiptir.
- Kumaş üzerine uygulanan DWR kaplama su ve sürtünme dayanımını destekler.
- Kullanılan 650 fill kaz tüyü yüksek ısı yalıtım özelliklerine sahiptir.
- Angel Wing Movement (Melek kanadı) tasarımı sayesinde kollarınızı havaya kaldırdığınızda ceket yukarı çıkmaz.
- Yaka ve bilek kısımlarında kullanılan DriClime® kumaş, ceket içine soğuk hava girmesini engeller ve bu bölgelerde oluşabilecek terlemeyi de azaltır.
- Ön kısımdaki fermuar arkasındaki fırtına patı ile rüzgara karşı korunmuştur. - Bel kısmındaki elastik büzgüyü sıkıştırarak ceket içine alt taraftan soğuk hava girmesini engelleyebilir ya da gevşeterek yüksek efor gerektiren hareketlerde havalandırmayı arttırabilirsiniz.
- Velcro bantlarla bilek genişliği istenilen ölçüde ayarlanabilir.
- Ceket üzerinde iki adet ve iç kısımda bir adet fermuarlı cep bulunur. Fill Kaz tüyü: “Fill” ölçeği tüylerin kabarma kalitesini gösteren bir ölçüdür. Dolgu malzemelerinde ısı yalıtımını sağlayan şey durağan hava yani tüyün kabarma miktarı olduğu için bu rakam ne kadar yüksek ise tüy o kadar kalitelidir. Kabaca 800 fill tüy dolgulu bir ceket ya da uyku tulumu aynı ağırlığa sahip 600 fill dolgulu üründen daha yüksek ısı yalıtım özelliğine sahiptir.
Meraklıları için: Bu birim tüyün yaklaşık 30 gr’ ının belli bir ağırlık altında kapladığı hacmin inç küp olarak değeridir.
Angel Wing Movement Marmot tarafından geliştirilmiş özel bir dizayndır. Hareketiniz sırasında kollarınızı yukarı kaldırdığınızda, diğer ceketlerin aksine etek kısmı yukarı çıkmaz. Bu sayede ceketin alt kısmından soğuk hava ya da su girerek oluşacak ısı kaybı engellenmiş olur. DriClime® İki farklı yüzeye sahip %100 polyesterden üretilmiş bir kumaştır. Tene temas eden kısmın yüzey alanı özellikle azaltılmıştır. Dış kısımdaki yüzey alanı ise özel dokuma metoduyla arttırılmıştır. Bu sayede teninizdeki nem hızla kumaşın dış kısmına çekilir.

f_1924M_1.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık-Marmot Guides Down Kaztüyü Ceket

mont gerçekten güzel bir mont..normalde m beden giyiyorum ancak kalıbı nasıldır bilemediğim için biraz tereddürlerim var..

dr_musty' Alıntı:
mont gerçekten güzel bir mont..normalde m beden giyiyorum ancak kalıbı nasıldır bilemediğim için biraz tereddürlerim var..

Merhaba benim boyum 1.78 kilom ise 73 benim vücuduma çok iyi uyuyor mont.Bu değerlerden belki fikir edinebilirsiniz yada bulunduğunuz yerde outdoor firması varsa oradada deneyebilirsiniz.

ben de 178/73 ancak montlarda genelde sıkıntı yaşıyorum..uzun süre spor yaptığım için omuzlarım biraz geniş fiziğime göre..en iyisi haftasonu bi outdoor mağazasından bakıp ona göre karar vermek..

Haftaya pazartesine kadar kalırsa görmek isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR