uysalburak
Zirve
Ynt: Satılık Land Rover Series 1, 2, 3 İçin Kılıflı Stepne Jant, Lastik Ve Kılıfı
iila da hediye edecem diyorsan sıkıntı yok
iila da hediye edecem diyorsan sıkıntı yok
Stepnen yok mu?burakuysal' Alıntı:iila da hediye edecem diyorsan sıkıntı yok![]()
burakuysal' Alıntı:Var var. 73 den kalma var şaka gibi resmen çürümüş. Gözüm korktu biraz bu gün. Çok iş var
Sent from my iPhone using Tapatalk
İlan günceldir.umut401' Alıntı:1982 Land Rover Series 3 model aracımdan çıkmadır. 1, 2 ve 3 serilere uyar. Orjinal 5 inç sac jant üzerinde orjinal ebat 6.50-16 Pirelli G10 lastik mevcuttur. Lastiğin durumu stepne kullanımı için uygundur. Lastikli vinleks kılıfı ile beraber takım olarak verilecektir. Tubeless mi yoksa iç lastikli mi olduğu konusunda bir fikrim yok malesef. Fiyat 125 TL.
Umut Çelikel-05322557471
Göbek uyar ama 5 inç jant, kaliperine bilmemnesine değebilir, offseti defendera göre çok saçmadır. Defender 5.5 ve 6.5 kullanıyor biliyorsun. Sadece şekil için diyorsan mal senin ayıpsınYavuzÇ.' Alıntı:Umut defender'a oluyorsa ben aldım.
Kaput üstüne koymak istiyorum.
Lastik 6.50-16 biliyorsun değil mi?YavuzÇ.' Alıntı:jant var bir tane lastik ve kılıf işi görür. Kaput üstüne bağlamak için bir zamazingo ayarlamak lazım.
Valla benim 235'ler 7.50'ye denk geliyor diye stepneyi de 7.50 ile değiştim. 6.50 Seriesin orjinal ebadı. Elli yılda bir lazım olur onda da çapta ciddi fark olur diye takmadım. Sen bilirsin görüntü için takılır sadece, kilitli aksa hiç olmaz zaten.YavuzÇ.' Alıntı:7.50 araçtakiler, stepneye olmazmı ki?