BOBO' Alıntı:Sinan ne yaptın Disco yu ?
bence yukarida ki donanimlara sahip arac fiyatlarini bir daha gozden gcirin derim yada donanim fiyatlarina bi bakin derim sonra da fiyati tekrar elestiri kantarina koyunuz ilk bakista yuksek gobi gorunsede aslinda verilen emegi dusunce cok uygun oldugunu anlarsiniz haaaa onemli konu sizin benim bi baskasinin butcesne uymayabilir ama bu aracin degerinden fazla yazildigini gostermez bos donanimszlara 30 civari isteniyor hele birde uzatin elinizi bakalim malin sahibi biraz da indirim yapinca biseyler olur belki !!!!!!! Kimseyi itham etmeyin derim satici arkadas babmizin oglumuki koy bagislamaya kalkalim ??????? n1 takim lastik fiyati en makulu 2500 - 3000 tl civari gerisini siz dusununhakanyusuf' Alıntı:araba çok güzel alanada satanada hayırlı olsun ama fiyat çok abartılı değilmi bu cami ada ben mi işi bilmiyorum yoksa her kes biliyorda şişirilmiş fiyatlara eyvallah diyor yiğidin hakkını verelimde tüm köyü bağışlamasak daha iyi olur diye düşünüyorum
off_road' Alıntı:Allah analı babalı büyütsün.
Alanada satanada hayırlı olsun.
İlanı okurken aklımdan ilk şu gecti.
Land Rover 45 binlik araca binen birisi acaba hastahane masrafınımı ödeyemedigi icinmi aracını satar,ufacık bebegin mama,bez gibi masraflar icinmi satar yoksa daha dogmamış bebegine yatırım olsun diyemi satar.
Şahsi düşüncem cocugu olan birisi daha saglam daha güvenilir diye sizin gibi bi aracı olsun ister.
Sonra yorumları okurken bir cok arkadaşımız satış sebebiniz icin güzel şeyler yazmış bunları okuyunca yazmak istedim.
Bunu sorarken asla art niyet düşünmedim yanlış anlaşılmasın daha bekarım belki evlenip bebegim olursa bende sizin gibi düşünürüm belli olmaz.
Şimdiden hayırlı olsun.
![]()
doğru düşünce doğru cümlelerle anlatılmış)
Hakan bey,hakanyusuf' Alıntı:araba çok güzel alanada satanada hayırlı olsun ama fiyat çok abartılı değilmi bu cami ada ben mi işi bilmiyorum yoksa her kes biliyorda şişirilmiş fiyatlara eyvallah diyor yiğidin hakkını verelimde tüm köyü bağışlamasak daha iyi olur diye düşünüyorum
bsayil' Alıntı:bence yukarida ki donanimlara sahip arac fiyatlarini bir daha gozden gcirin derim yada donanim fiyatlarina bi bakin derim sonra da fiyati tekrar elestiri kantarina koyunuz ilk bakista yuksek gobi gorunsede aslinda verilen emegi dusunce cok uygun oldugunu anlarsiniz haaaa onemli konu sizin benim bi baskasinin butcesne uymayabilir ama bu aracin degerinden fazla yazildigini gostermez bos donanimszlara 30 civari isteniyor hele birde uzatin elinizi bakalim malin sahibi biraz da indirim yapinca biseyler olur belki !!!!!!! Kimseyi itham etmeyin derim satici arkadas babmizin oglumuki koy bagislamaya kalkalim ??? ??? ? n1 takim lastik fiyati en makulu 2500 - 3000 tl civari gerisini siz dusunun![]()
![]()
![]()
![]()
saruhan' Alıntı:İyi günler
Sy Yiğit
Aracınız çok emek verilmiş, özel bir araç olduğu yapılanlardan ve rasimlerden belli oluyor.Hayırlı satışlar
Oğlunuzu güle güle sağlıkla büyütmeniz dileğiyle
Saygılar
Batuhan