Satılık - Killtec Marka Kayak Montu ve Pantolonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayıboğan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,562
Ynt: Satılık - Killtec Marka Kayak Montu ve Pantolonu

Hocam özelden msj atmıştım geri cevap yazmadınız acaba msj uluşmadımı?

Etiketler

bende özele cwp yazdım gelmiş olması lazım... genel olarak ilgilenenlere de söylemek istiyorum... başlıkta bi anlam karışıklığı olmuş galiba biri uyardı... killtec olan mont, pantolon un markasıda killtec olarak anlaşılmasın onu almanya dan aldım markası thinsulate tir... ben size yarın pantolon u ulaştıracam :smiley:

Killtec pantolunu kullanan arkadaşlarım vardı onlara sordum memnunlardı bana da önediler o yüzden almak istiyordum...Killtec le thinsulate arasında büyük bi fark varmı açaba bilen var mı?

valla ben bi hevesle aldım öyle kaldı kayak malzemelerinin kalitesi hakkında bi fikrim yok açıkçası :smiley: birisi pantolonuda killtec sanınca farkettim anlam karışıklığı olduğunu... ilgilenenlerden özür diliyorum

cvp için teşekkür ederim...Killtec olsaydı düşünüyordum almayı :-\ hayırlı satışlar...

ben teşekkür ederim yanlış anlama için asıl siz kusura bakmayın

Pantalonun etiketlerinin fotolarını ekleseniz.?

Tabii şu anda forumda teknik bir arıza sebebi ile fotolar görünmüyor.

Thinsulate firma ismi ama sadece yalıtım tarzı kumaşlar üretiyor.
Diğer üretici firmalar bu firmanın ürünlerini kullanıyorlar. ( Hammadde olarak)

Bir ayakkabı ya da eldivende yalıtım olarak thinsulate firmasının kumaşları kullanılıyor.
Üretici firma hem kendi ismini hemde thinsulate firmasının ismini aynı etikette kullanmakta.

Tahminin odur ki pantalonunuzda bu tarz bir üretim sürecinden geçmiştir.

valla pantolonun kenarında cep kısmında thinslute yazıyo bende marka diye düşündüm tabi iç kısmında crivit yazıyor bide artık hangisi marka pek bilemiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri