Satılık jeep cj5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MURAT SIMDIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,362

MURAT SIMDIM

Kamp I
Herkese merhaba;
Daha önce ailece bindiğimiz ama köpeğimizi kaybettiğimizden beri hiç kullanmadığımız jeepimizi bizim gibi severek binebilecek birine satmak istiyoruz.İlgilenenler 05423447062 nolu telefondan Murat Şimdim arayabilirler.Özellikleri

1975 model,

Sarı siyah metalik boya,

Wrangler dodikler,

33*12,50 taıyabilen açılabilen yedek lastik taşıma aparatı,

ön krom tampon,

arka krom özel döküm arazi için yapılmış,

alt komple pasa karşı zehirli boyalı,

7 katlı araları silikonlu yarış makasları,

ön ve arkada arazi kilitli 44lük dana difransiyel,

Kısa arazi şanzımanı,arazi alt koruması,

33*12,50*R 15 General all train lastikler,

15*10 inch Amerikan jant,

Metal kapılar,

360 Derece dönebilen koltuklar.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Goruntu(177).jpg

Goruntu(178).jpg

Goruntu(179).jpg

Etiketler

Ynt: Satılık jeep cj5

Kusura bakmayın yeni gördüm;fiyat konusunda siz bir araştırma yapıp dönebilirsiniz;çünkü sadece değerini görmesi dışında bir kazanç düşünmüyoruz.Alınırsa uzun süredir kullanılmadığı için sadece bakımlarının yapılması yeterli olacaktır.Sevgilerle

Ayrıca mekanik konsunda bir problemi belirttiğim gibi yok ama kullanım amacıız doğrultusunda eğer tamirciniz varsa rutin bakımları yeterli olacaktır.Durduğu için yağları,suyu,aküsü,fren diskleri,makas aksamı kontrol edilmeli.

ya dost arkadaş sen arabanı kaça satacaksın ben nereden bileyim fiyata bakacaz ondan sonra arabaya olursa anlaşacağız

peki ben sadece fiyatın çok da önemli olmadığını belirtmek istemiştim.15000 Ytl fiyatı var.Sizin bütçenize göre görüşebiliriz.Siteden gördüğüm kadarıyla benzerlerine 25000 ytl civarı istiyorlar.Aslında üzerindeki ekipmanlar da 14000 $ civarında.Siz kararınızı verin yardımcı olabilirsek görüşelim.

ben bu arabayı sahibinden com sitede görmüştüm yalnış hatırlamıyorsam 12,500 isteniyordu ben bu jeeplerı cok sevıyorum ama hiç anlamıyorum lütfen bana yardım edermısınız ben bi yerde gördum o kırmızıydı kırmızı tercıhımdır

Merhaba sanırım karıştırdınız bu araç hiç bir zaman 12500 olmadı.Şuan da tm aksamı değiştirildi Ameikan hardtop ve yeni lastikleri geldi.Kırmızı renk seviyorsanız sahibeinden coma kırmızı yazın bir çok araç var.Umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz.

teşekkür ederim sizim aracta cok hos bıde arac en son ne olur bıde kac motor km kac lıra yakar ben 23 askerım bu ayın askerden sonra allah kısmet ederse bı aksılık olmazsa alıcam boyle bı arac

Kemal merhaba;öncelikle umarım istediğin gibi bir araç alırsın ama istersen sanırm se araçlardan pekanlamadığın için biraz açıklama yamaya çalışayım .Doğan serçe de olduğu gibi cj5 ve cj7 aynı markanın farklı araçlarıdır.Senin takip ettiğin diğer siyah jeepte çok güzel bir araç ama krmızıya boyatmaya kalkarsan hem masrafın artar hem de istediğin gibi olmaya bilir.Benim aracım ise cj7 şu anda bir çok değişiklikler yapıldı.bu araçları alırken bazı şeylere dikkat etmezsen hayalini kurduğun gibi olmaz paran daboşa gider .İstediğin aracı alırken lütfen gitbilenler de sor.Bir tente 2500 3000 ytlleri bulur.Yaptırsan çok kötü olur.Hardtoplar 6000 tlden başlar.Buörnekten düşün.Sadece üstünü kapamak maliyetini.Bulduğun arabanın tentesi Amerikan olsa sertleşmişse kağıt gibi yırtılır vesaire vesaire.Benim aracım özel yapılanlardan olduğundan sana pahalı gelir.Şu an değeri 20000 tl.Çok daha ucuzlarını bulabilirsin.ama lütfen kaş yapayım derken göz çıkarma;sana ucuz aldım derken pahalıya mal olur üzüntü çekersin.yardım istersen konuşuruz.

vallaha cok ıyı olur tesekkur ederım ya sızın arac cj7 mı cj7 normalde buyuk olmaz mı neyse konu o degıl bana bıraz yardımcı olursanız sevınırım bakımları ne tutar ne yakar bana yardımcı olun sız bı bınen ve kullanan olarak yoksa vazmı gecıyım bana pahalıyamı patlar ama ne yalan soylıyım vaz gecmekte ıstemıyorum kararlı olmak ıstıyorum ıyıkı sızınle karsılastım yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım

Hasan merhaba şu an hardtopla uğraşıyorum inan yine sanayi iş mekik dokumaya başladık.Antalya ya gelirsen beraber bineriz.Bu arada Kemal diye bir arkadaşımız da jeep istiyormuş yardım etmeye çalışıyorum yoksa bulduğu ilk araca atlayacak sonra ne yapsa ne etse olmayacak.Sen ne yaptın aldın mı bir tane.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR