Uzun arayışlar sonunda bulduğum 2001 model 1.6 jlx Suzukimi yeni projem Grand vitara için satılığa çıkarmış bulunmaktayım.Araç tamamen profosyonelce hazırlanmış olup tüm teknik modifiye Mehmet Becce üretimi olan malzemelerle Aksiyon Suzuki serviste yapılmıştır..Araçta nokta boya yoktur değişen yoktur ufak tefek çizikler vardır oda orman içi yapılan geziler sonucu olmuştur.Suzukimi gerektiği yerde gerektiği gibi kullandım off-roada hazırlayıp off-roada girmemiş demiyorum zevkle ve keyifle off-road yaptım yani amacına göre kullandım aracımı yeni alacağım aracıda Full modifiye yapıp off-road için kullanacağım.99.000 km de Ankaradan aldım aracı şu an 108.000 km de ve km yazmaya devam ediyor günlük olarakta kullanıyorum günde 2 kez köprü geçişi yapıyorum hiçbir sorun yaşamadan aracımı sevdiğim için şirket aracımı kullanmıyorum.Tüm extra donanımlar faturalı ve garantileri devam etmektedir Lpg den tutun telsize kadar.
Araçta bulunan donanımlar..
Özel yapım bull barlı ön tampon
T-Max EW-9000 libre vinç
Roof rock (Tavan sepeti)
Sepete Montajlı T-max Hi-Lift kriko 48”
Dalkıran çelik teller
Snorkel
Tavanda 4 adet Hella Comet 500 delici sis farları
Ön tamponda 2 adet Hella Comet 450 sürücü sis farı
Midland alan 78 Multi CB telsiz Sirio 9 yatabilen ayarlı anten Cd çalar altına montajlı
4XFourart 3” yükseltme kiti
5,72 oranlı ön ve arka ayna mahruti
Arka %100 Differansiyel kilit
30X9.5X15 Federal Couragia M/T lastik
Sertleştirilmiş Alimünyum alt koruma (Skid plate)
Yanlarda rock sliderlar (Yan koruma basamak) Şase içinden geçen tak vinci 4 yanına aracı kaldır
Warn marka manuel hubs
Milano marka sıralı sistem lpg
Pioneer Aux girişli cd çalar ve 4 adet Pioneer hoparlör
Uzaktan kumandalı cam kaldırma modüllü alarm
Yedek anahtar ve kumanda
Triger seti değişti
Tüm bakımları yapıldı gereken bilgi aynı zamanda Aksiyon Suzuki servisinden alınabilir.
Fiyat 29.000 tl Makul bir pazarlık payı vardır
Her türlü bilgiyi benden yada sahibinden.comda ilanı bulunan Suzuki Grand oto Arman Tunger'den alabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2001-suzuki-vitara-off-road-donanimli-49142250/detay/
Araçta bulunan donanımlar..
Özel yapım bull barlı ön tampon
T-Max EW-9000 libre vinç
Roof rock (Tavan sepeti)
Sepete Montajlı T-max Hi-Lift kriko 48”
Dalkıran çelik teller
Snorkel
Tavanda 4 adet Hella Comet 500 delici sis farları
Ön tamponda 2 adet Hella Comet 450 sürücü sis farı
Midland alan 78 Multi CB telsiz Sirio 9 yatabilen ayarlı anten Cd çalar altına montajlı
4XFourart 3” yükseltme kiti
5,72 oranlı ön ve arka ayna mahruti
Arka %100 Differansiyel kilit
30X9.5X15 Federal Couragia M/T lastik
Sertleştirilmiş Alimünyum alt koruma (Skid plate)
Yanlarda rock sliderlar (Yan koruma basamak) Şase içinden geçen tak vinci 4 yanına aracı kaldır
Warn marka manuel hubs
Milano marka sıralı sistem lpg
Pioneer Aux girişli cd çalar ve 4 adet Pioneer hoparlör
Uzaktan kumandalı cam kaldırma modüllü alarm
Yedek anahtar ve kumanda
Triger seti değişti
Tüm bakımları yapıldı gereken bilgi aynı zamanda Aksiyon Suzuki servisinden alınabilir.
Fiyat 29.000 tl Makul bir pazarlık payı vardır
Her türlü bilgiyi benden yada sahibinden.comda ilanı bulunan Suzuki Grand oto Arman Tunger'den alabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2001-suzuki-vitara-off-road-donanimli-49142250/detay/