Satılık Hatasız Off-Road Donanımlı 2001 Suzuki Vitara 1.6 JLX

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cenkcc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,738

cenkcc

Zirve
Yer
İstanbul
Uzun arayışlar sonunda bulduğum 2001 model 1.6 jlx Suzukimi yeni projem Grand vitara için satılığa çıkarmış bulunmaktayım.Araç tamamen profosyonelce hazırlanmış olup tüm teknik modifiye Mehmet Becce üretimi olan malzemelerle Aksiyon Suzuki serviste yapılmıştır..Araçta nokta boya yoktur değişen yoktur ufak tefek çizikler vardır oda orman içi yapılan geziler sonucu olmuştur.Suzukimi gerektiği yerde gerektiği gibi kullandım off-roada hazırlayıp off-roada girmemiş demiyorum zevkle ve keyifle off-road yaptım yani amacına göre kullandım aracımı yeni alacağım aracıda Full modifiye yapıp off-road için kullanacağım.99.000 km de Ankaradan aldım aracı şu an 108.000 km de ve km yazmaya devam ediyor günlük olarakta kullanıyorum günde 2 kez köprü geçişi yapıyorum hiçbir sorun yaşamadan aracımı sevdiğim için şirket aracımı kullanmıyorum.Tüm extra donanımlar faturalı ve garantileri devam etmektedir Lpg den tutun telsize kadar.

Araçta bulunan donanımlar..
Özel yapım bull barlı ön tampon
T-Max EW-9000 libre vinç
Roof rock (Tavan sepeti)
Sepete Montajlı T-max Hi-Lift kriko 48”
Dalkıran çelik teller
Snorkel
Tavanda 4 adet Hella Comet 500 delici sis farları
Ön tamponda 2 adet Hella Comet 450 sürücü sis farı
Midland alan 78 Multi CB telsiz Sirio 9 yatabilen ayarlı anten Cd çalar altına montajlı
4XFourart 3” yükseltme kiti
5,72 oranlı ön ve arka ayna mahruti
Arka %100 Differansiyel kilit
30X9.5X15 Federal Couragia M/T lastik
Sertleştirilmiş Alimünyum alt koruma (Skid plate)
Yanlarda rock sliderlar (Yan koruma basamak) Şase içinden geçen tak vinci 4 yanına aracı kaldır
Warn marka manuel hubs
Milano marka sıralı sistem lpg
Pioneer Aux girişli cd çalar ve 4 adet Pioneer hoparlör
Uzaktan kumandalı cam kaldırma modüllü alarm
Yedek anahtar ve kumanda
Triger seti değişti
Tüm bakımları yapıldı gereken bilgi aynı zamanda Aksiyon Suzuki servisinden alınabilir.

Fiyat 29.000 tl Makul bir pazarlık payı vardır

Her türlü bilgiyi benden yada sahibinden.comda ilanı bulunan Suzuki Grand oto Arman Tunger'den alabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2001-suzuki-vitara-off-road-donanimli-49142250/detay/

.jpg.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Hatasız Off-Road Donanımlı 2001 Suzuki Vitara 1.6 JLX

guzel ve cok ıyı bıldıgım bır arac kendı arabam gıbı kefıl olabılırım sadece yenı grandvıtara projesı ıcın satılma nıyetı olunan harıka bır arac

Hayırlı satışlar... İnşallah bizimkide buna benzer.... :D

Güzel araçmış. Hayırlı satışlar diliyorum...

Güzel araç...diri ve donanımlı..İnşallah meraklı-seven biri alır.
Alana da satana da şimdiden hayırlı olsun.

hayret sanırım pıyasada ofroad aracı arayan yok ??? ??? ??? ??? ??? ???

Hayırlı olur inşallah birader o kadar da uğraşmıştın... :smiley:

Yeniden uğraşırız be kardeş Allah sağlık versin yeter

cenkcc' Alıntı:
Uzun arayışlar sonunda bulduğum 2001 model 1.6 jlx Suzukimi yeni projem Grand vitara için satılığa çıkarmış bulunmaktayım.Araç tamamen profosyonelce hazırlanmış olup tüm teknik modifiye Mehmet Becce üretimi olan malzemelerle Aksiyon Suzuki serviste yapılmıştır..Araçta nokta boya yoktur değişen yoktur ufak tefek çizikler vardır oda orman içi yapılan geziler sonucu olmuştur.Suzukimi gerektiği yerde gerektiği gibi kullandım off-roada hazırlayıp off-roada girmemiş demiyorum zevkle ve keyifle off-road yaptım yani amacına göre kullandım aracımı yeni alacağım aracıda Full modifiye yapıp off-road için kullanacağım.99.000 km de Ankaradan aldım aracı şu an 108.000 km de ve km yazmaya devam ediyor günlük olarakta kullanıyorum günde 2 kez köprü geçişi yapıyorum hiçbir sorun yaşamadan aracımı sevdiğim için şirket aracımı kullanmıyorum.Tüm extra donanımlar faturalı ve garantileri devam etmektedir Lpg den tutun telsize kadar.

Araçta bulunan donanımlar..
Özel yapım bull barlı ön tampon
T-Max EW-9000 libre vinç
Roof rock (Tavan sepeti)
Sepete Montajlı T-max Hi-Lift kriko 48”
Dalkıran çelik teller
Snorkel
Tavanda 4 adet Hella Comet 500 delici sis farları
Ön tamponda 2 adet Hella Comet 450 sürücü sis farı
Midland alan 78 Multi CB telsiz Sirio 9 yatabilen ayarlı anten Cd çalar altına montajlı
4XFourart 3” yükseltme kiti
5,72 oranlı ön ve arka ayna mahruti
Arka %100 Differansiyel kilit
30X9.5X15 Federal Couragia M/T lastik
Sertleştirilmiş Alimünyum alt koruma (Skid plate)
Yanlarda rock sliderlar (Yan koruma basamak) Şase içinden geçen tak vinci 4 yanına aracı kaldır
Warn marka manuel hubs
Milano marka sıralı sistem lpg
Pioneer Aux girişli cd çalar ve 4 adet Pioneer hoparlör
Uzaktan kumandalı cam kaldırma modüllü alarm
Yedek anahtar ve kumanda
Triger seti değişti
Tüm bakımları yapıldı gereken bilgi aynı zamanda Aksiyon Suzuki servisinden alınabilir.

Fiyat 29.000 tl Makul bir pazarlık payı vardır

Her türlü bilgiyi benden yada sahibinden.comda ilanı bulunan Suzuki Grand oto Arman Tunger'den alabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2001-suzuki-vitara-off-road-donanimli-49142250/detay/
cenk bey size ulaşabileceğim tel varmı acaba...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri