Satılık Grand Vitara Tampon İçi Vinç Tablası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,714

altuncu57

Zirve
Yer
Ayancık/Sinop
t- max 9000 librelik vincimde kullandığım 6mm sactan preste büktürdüğüm ve argon kaynağı ile bütünlediğim grand vitara için tampon içi vinç tablamı bana malolduğu 250 tl'ye satmaktayım .ilgilenen arkadaşlara duyurulur.0 535 312 63 46 timur.

Görünt024.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Grand Vitara Tampon İçi Vinç Tablası

detaylı foto isteyenler sitede araçlar bölümünde suzuki marka başlığı altında grand vitara tampon içi vinç tablası başlığı altındaki konuyu inceleyebilir. teşekkürler..

bu baska hangi araclara olur eğer land roverlere olur ise düşünürüm ben bi ustaya sorayım ama tahmin etmiyorum ki baska araca olsun

başka araca olmaz. ölçüleri tamamen suzuki nin şase aralıklarına göre ayarlanmıştır

selam,
vinç tamponu suzuki jimnye uyarmı acaba ?

gktango' Alıntı:
selam,
vinç tamponu suzuki jimnye uyarmı acaba ?
bendeki vinç tamponu değil. tampon içi vinç tablası. aracın orj . tamponunu bozmadan takabileceğiniz cinsten. jimny'ye uymaz sanırım. şase kafa aralıkları grand ile farklıdır büyük ihtimal...

merhaba ;

vinç tablanız hala duruyormu ?

duruyor ıse son fıyatı ne olur

saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR