Satılık G.vitara 2006

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan talkie77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,205

talkie77

Tolga Keskin
Aracın 3.sahibiyim.Aracım diğer asfalt jiplerinden biraz farklıdır,benzer sınıfının içinde arazi kabiliyeti en yüksek araçtır.4HLock ve 4LLock özelliği ile dağda çıkmayacağı yer yoktur.Araç çiziklerden ötürü benden önceki sahibi tarafından tavanı hariç boyatılmıştır.Boyaya ait fotolar elimde mevcuttur.Deri koltukları çok iyi durumdadır.Çalışmayan hiç bir aksamı yoktur.LPG ruhsata işlidir.Aracımda ekstra olarak orijinal yan basamaklar,ön koruma,arka rüzgarlık vardır.Vergisinin ilk taksiti de yatırılmıştır.Aracın 15.000'de bir yapılan periyodik bakımı izmir suzuki çenberci otomotivde yeni yaptırılmış olup sıfır masraflı bir araçtır.Araç şu an 83.000 kilometredir ve aktif olarak kullanılmaktadır.
Aracın fiyatı 40.000 liradır
Üzerine 20-25.000 alabileceğim iyi kondisyondaki 4X4 araçlarla takas olabilir.Takas fiyatım takaslanacak aracın fiyatı şişirilmedikçe aynıdır.Takaslanacak araçların yedek parça ve servis sıkıntısı olmaması önceliğimdir.Bulunduğum ilde parça ve usta büyük sıkıntı.

04012012276.jpg

04012012277.jpg

04012012278.jpg

04012012280.jpg

04012012281.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık G.vitara 2006

Fiyatı 37.500 liraya çektim.
İlgilenenlere plaka ve şasi no iletilecektir.Aracımın plaka sorgusunda hasar görünmemektedir.Şase no sorgusunda 3 adet küçük hasar görünmektedir.

Fiyat şu an 36.000 olmuştur.Hoşuma giden bir araç buldum kaçırmamak için fiyatı kırdım.Gerçi gezenbilirde aracım ilgi görmedi zaten.

Son fiyat pazarlıksız 35.000 liradır.Korando sports alacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR