Satılık En Ucuz Discovery 2 TD5 Lütfen detaylı okuyun..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,442
Ynt: Satılık En Ucuz Discovery 2 TD5 Lütfen detaylı okuyun..

122 bhp (91 kW) @ 4,850 rpm (versions with manual transmission)
136 bhp (101 kW) @ 5,000 rpm (versions with automatic transmission)

TD5 motorun verileri bunlardır 200 beygir üstü bir TD5 motor çok büyük modifiyelerle olur oda türkiyede imkansız , olursada motor 5000 de filan biter :smiley:

Etiketler

Ala Ala,

Şaşırdım kaldım

Bu araba yürüyen Land Rover dükkanı gibi.

Arabayı alıp direk Sanayi Sitesinde bi yedek parça dükkanı açmak lazım.

Sayın Bülent Koçoğlu doğrudur araçta çok emek var ve çok para harcandı ama keyif benim olduğundan dolayı sıkıntı yok istediğim rakkama satarım eğer alıcıysanız buyrun gelin bakın istediğiniz servise götürün yedek parçalarınıda gösterin sordurun fiyatlarınada bakın işinize gelirse alırsınız yada dediğiniz gibi bi dükkan açarsınız ...

Sayın Tempus nikli gezenbilir dostumuz benim aracım
136 bhp (101 kW) @ 5,000 rpm (versions with automatic transmission) idi merak ederseniz sağlıklı bir dört çeker dinamometresine aracı çıkarıp yere verdiği gücü ve motorun ürettiği gücü ayrı ayrı ölçtürüp dinamometre ve diğer parametre verilerine bakarak gücünü tespit etmek mümkün. Artık hertürlü parça yurtdışından kolayca getirtiliyor ve profesyonel konusunda uzman ustalarda mevcut! Tabi bu güç mümkün değil olamaz imkansız diyorsanız bu ölçüm ücretlerini ödemeniz koşulu ile merakınız giderilmiş olur arzu ederseniz 10000 km mazot parasınıda verirsiniz beraber gezeriz :smiley: Tabi ben bi 20.000 km bu şekilde kullandım ama gözünüzle görmeniz daha doğru ... Yanılmıyorsam huma oto 30 küsür beygir intercooler için satarken artış değeri veriyor. Egr iptali içinde 5 yada 7 beygir di. Chip tunin te bi 30 küsür falan deseniz Turbo psi danda bi 10 gelse... gerisini boşverin ne eder? SAYGILAR

Sayın Ekinox Araç garajda yatıyordu km sini şöförümüze sordum o 138 değil 158 dedim diyor ama belki ben yanlış anladım doğrusu 158 miş ben 160000 diye düzelttim bu ilanı ilk ekledikten sonra yani yazıyı yazdıktan sonra isoff un offroad oyunlarına girdim gece etabına 25 araç arasında 8 inci oldum fakat şöyle bi aksilik yaşadım orta kilidi devreye almayı unutmuşum :smiley: bende diyorum önler neden bukadar pati çekiyor :smiley:)) Zamanlamaya bakarsanız kilit aktif olsaydı ve biraz zorlasaydım ilk üçe girerdim diye tahmin ediyorum.

Sahibinden.com'daki ilanda araç pek belli olmuyor. Detaylı fotoğrafları yüklerseniz sevinirim.
Selamlar , Deniz.

Bakın bu dediklerinizin hepsinin ve daha fazlasının yapıldığı bir araca sahiptim şu anda dostumda,

http://www.4x4dergi.com/2010/12/22/discovery-2-off-road.html

O söylediğiniz beygirler sadece kağıt üstünde, söylediğiniz tüm modifiylerden sonra bile tekerleğe ilettiğiniz güç 160 - 170 beygirleri geçemez. O 136 beygir motor gücü motordan çıkan güçtür, tekerleri çeviren güç zaten onun daha altında. Derdim aracınızı kötülemek değil, bende kullanıp modifiye ettiğim ve çeteresini bildiğim bir araçla ilgili yanlış bilgiyi düzeltmek istiyorum.

Bu aracın V8 olanı TD5 den daha güçlüdür buna rağmen onun bile o beygirleri görmesi hayaldir.

Saygılar

Sanırım araç hakkında daha iyi fikir verebilecek net fotoğrafların olması herkesin ortak dileğidir..

beni ilanı bi inceleyin sonra düşünürseniz, fiyatta anlaşırsak bi telefonda görüşelim ( 532 255 29 53 )

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80095.msg1031392#msg1031392

SAYIN TEMPUS Söylediklerim satılırken parçaların açıklamalarında yazan değerler ve bilgilere göredir. Sonuçta yapılanlar belli bu benim kendime ait olan 5 inci offroad aracı bugüne kadar yanlış bir işlem yaptığımı düşünmüyorum. Alanın pişman olacağınıda hiç zannetmiyorum fiyat için herkez birşeyler söylüyor yok ucuz yok parçacı dükkanı vs. vs. vs. Napalım uçalımmı millet gibi 100 000 mi diyelim almak isteyen göstersin baktırsın içine sinerse alsın hayrını görsün ?? Birde herkez resim istiyor onuda anlamıyorum alıcı adam resmini değil kendini görmek ister ???

Belki biraz sakin olursanız herkes daha rahat konuşur sizinle ve arabanızla ilgilenir :smiley:

Fotoğrafları olumlu izlenim bırakmayacak belki.Siz insanlara akaryakıtını vs. ödeterek dynoya sokturuyorsunuz, verin benim 5.9 benzinli motorumun akaryakıt ücretini geleyim madem ciddi olan bakmaya gelir ? (Ankara-İstanbul)

Kürşad bey ben sonderece sakinim ama demekki hitap tarzım yanlış anlaşıldı.. Bu yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim.

navaraextreme' Alıntı:
Kürşad bey ben sonderece sakinim ama demekki hitap tarzım yanlış anlaşıldı.. Bu yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim.

önemli değil bende yanlış anlaşıldıysam özür dilerim, sadece sohbet ediyoruz. Discovery 2 TD5 benimde modifiye ettiğim ve sevdiğim bir araç.

saygılar

Deniz bey ben 5000 km den fazla bu motor dayanmaz dendiğinde mazotunu koyun gezelim derken çok makul birşey söylediğimi düşünüyorum böyle bir idda ortaya konduysa bununda bi bedeli olacak tabi, vs. vs.

Araçla ilgileniyorsanız buyurun gelin yakıt parasını dert etmeyin ben vereyim. Hatta Anadoluhisarında güzel bir restoranımız var baktıktan sonra yemekte yeriz. Ama yol parasını düşünüyorsanız böyle bir araç almayın derim daha bunun vergisi, bakımı, masrafı var lastik aşınması var vs. vs.

Detaylı fotoğraflarınıda yarın gündüz çekip yüklerim siteye profesyonel makine ile çekeyim pikseli yüksek olsun..

Kürşat bey ben discovery td5 i hiç ama hiç sevemedim ne yazıkki bana göre bi araç değil. Sizde değiştirdiniz heralde sizce nasıl bi araçtı ve neden değiştirdiniz size hangi yönleri + hangi yönleri - geldi ?

navaraextreme' Alıntı:
Kürşat bey ben discovery td5 i hiç ama hiç sevemedim ne yazıkki bana göre bi araç değil. Sizde değiştirdiniz heralde sizce nasıl bi araçtı ve neden değiştirdiniz size hangi yönleri + hangi yönleri - geldi ?

http://www.4x4dergi.com/2011/11/03/land-rover-discovery-2-td5.html

tam bunları yazdığım bir yazı var :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR