Satılık - Defender 110 Cam Kabinli Karoser

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edaghan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,942
Ynt: Satılık - Defender 110 Cam Kabinli Karoser

ata036' Alıntı:
bu aracın motoru benzinmi dizelmi bide duruyormu motor dizel ise silindir kapağına talip olabilirim :D ahmet silindir kapağı çatladı kıratın :(

motoru benzinli Tarık. ama sana bahsettiğim diğer kapağı istersen fiyat indirimi için sıkıştırabilirim.

bana kalsa, TDI motor tak derim. yine de maliyet senin cebinden çıkacağı için, karar sana ait. Motoru yeni toplatmamış mıydın sen? konuşsana o ustayla... belki yanlış birşey yaptığı için kapağın çatlamıştır.

Etiketler

abi bu saaten sonra ustayla uğraşamam bir sürü bahane uydurur lar bi şekilde 150 - 200 liraya bulup yürüteceğim bu arabayı ama senin adamda o fiyata düşmez o yüzden senide uğraştırmak istemiyorum

ata036' Alıntı:
abi bu saaten sonra ustayla uğraşamam bir sürü bahane uydurur lar bi şekilde 150 - 200 liraya bulup yürüteceğim bu arabayı ama senin adamda o fiyata düşmez o yüzden senide uğraştırmak istemiyorum

200 TL'ye vereceğini sanmam... rektifiye masrafı zaten o kadar.

Tarık abi hayırdır nasıl çatlattın kapağı. Hararet mi gördü? Kapağı bulmak çok zor değil fakat fiyatı 350 den aşağı olmaz. :(
Engin abi motoru benzinliyse araç sahibi usta karbüratörü satar mı?

vosdost' Alıntı:
Tarık abi hayırdır nasıl çatlattın kapağı. Hararet mi gördü? Kapağı bulmak çok zor değil fakat fiyatı 350 den aşağı olmaz. :(

bugün onu da sorayım Ahmet. başka lazım olan parça varsa, haber et.

vosdost' Alıntı:
sorma ahmet bende anlamadım hararet yaptırmadım hiç ama bir sefer babam bir dağ köyüne giderken hararet yaptırmıştı ondan olabilir diye düşünüyorum ama sesimide çıkartamıyorum küsecek diye ne yapalım şansımıza

İşin zor Tarık abi. Masraf 600 lirayı bulur malesef :(

buyrun detay fotolar:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

17122009.jpg

17122009_001.jpg

17122009_002.jpg

17122009_003.jpg

17122009_004.jpg

Ahmet bu kasa benimkinden kotu herhalde galiba.:smiley: ama bakmakta fayda var komple ise yararsa ancak isime gelir yoksa onu dagit bunu parcala ben kanser olurum zaten 15-20 gun kalicam Turkiyede bu gunleri de buna harcamayim.

Engin abi arac istanbulda herhalde degil mi ne tarafta acaba eger istanbuldan gunduz gecersem bir bakayim ayin 24 u 25 i gibi oralara varmayi hedefliyorum insallah.

bu arkadas eksper otodaki arkadas mi acaba?

hayir onder. eksperdeki serkan bey degil. arac umraniyede. [color=][/color][color=][/color]

KAPI İÇLERİ VE KAPI DÖŞŞEMELERİ YANINDA VERECEKMİSİNİZ ONLAR ÇOK PARA BİLİYORSUNUZ DİGER MANZEMELER YAN TİRİMLER BENDE Bİ HAYLİ VAR

mehmet bey. fotolarda gordukleriniz verilecek. diger tum sorulariniz icin kabinin sahibi olan serkan beyi cepten arayabilirsiniz. 0506 8097898. iyi aksamlar.[color=][/color][color=][/color]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR