Satılık Dağcılık Malzemeleri (Kaan Kutay)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,132

erthem

Moderatör
Yer
Ordu
Arkadaslar asagidaki malzemelerimi satmak istiyorum. Hepsi gayet iyi durumda. Sorunu olmayan malzemeler. Istayan arkadaslara resim yollayabilirim. Istanbuldayim.
Bana 0535 970 4636 dan ulasabilirsiniz.
Kaan Kutay

Salomon Pro Ice teknik tirmanis botu. Az kullanilmis iyi durumda 46 numara 100 Euro

NorthFace Outrider 60+15 Lt canta Hic kullanilmadi. Yeni. 140 Euro

Cassin Kask Az kullanilmis cok iyi durumda ( 2 numara ) 30 Euro

Primus Varifuel benzin ocagi 50 Euro yakit sisesiyle beraber

Ortovox Ceket soluyabilen kumastan yapilmis. Sari-Mavi renklerde XL beden cok az kullanilmis yeni gibi. 40 Euro

Toros NorthWorks Salopet Goretex siyah renkte LARGE beden cok az kullanilmis. dizlerinde ve pacalarinda Kevlar destekleri var. 100 Euro.

Salomon ProTrek7 GTX tirmanis botu. Yari otomatik kramponla kullanilabilir. . cok az kullanilmis. 46 numara 100 Euro

Northface AmaDablam goretex parka. Kullanilmis iyi durumda, herhangi bir hasari yok. Mavi renkte XL beden 120 Euro

Northface Summit 700 Fill Kaztuyu parka Sari Siyah renkte XL beden. kullanilmis. iyi durumda. 120 Euro

Ynt: Satılık Dağcılık Malzemeleri (Kaan Kutay)

Verilen numarayı aradım fakat yanlış numara dendi.Kontrol eder misiniz ?

2007 yılında atılmış mesaj farkındasınız değil mi?

:eek: :eek: hiç farkında değilim yaa sağolun..O zamandan bu zamana numaralar bile değişmiş :smiley: ama moderatör numaraları kaldırsa iyi olur bence..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR