Satılık CJ 5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan volgahazar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,904

Etiketler
Ynt: Satılık CJ 5

Kardeşim kusura bakma da sadece ticari amaç için mi üye oldunuz. Hadi onun için üye oldunuz ne resim var ne aracın özellikleri belli ne fiyat belli.
Model bile yok yaa :smiley: böyle ilan mı olur ???

Panzerci' Alıntı:
Kardeşim kusura bakma da sadece ticari amaç için mi üye oldunuz. Hadi onun için üye oldunuz ne resim var ne aracın özellikleri belli ne fiyat belli.

Katılıyorum
Site ardık ilan sitesi olmaya başladı ilan vermek için üye oluyorlar sonra uğrayan yok

ilker5276' Alıntı:
Katılıyorum
Site ardık ilan sitesi olmaya başladı ilan vermek için üye oluyorlar sonra uğrayan yok

Panzerci' Alıntı:

evet , maalesef.

öncelikle kendini doğa ve jeep sever olarak nitelendiren siz beyfendiler(!) üsluplarınıza dikkat etmenizi tavsiye etsem sert konuşmuş olurmuyum bilmiyorum fakat sizler niçin bu kadar tepkili ve sert konuştunuz anlamış değilim; evet bir takım şeyleri sayfanızda yanlış yapmış olabilirim ama bunları daha yumuşak bir dille aktarsaydınız daha yapıcı olurdu sanırım. jeep' imi yeni aldım ve bir kaç dostun tavsiyesi üzerine lada marka almaya kara verince satışa çıkardım resim çekme ve buraya koyma konusunda eksik olabileceğimi düşündüğüm için tel yazdım ve sizlerden herhangi biri ile iletişime geçebilirim diye düşündüm. haaşaaa ticari bir kaygı gütmedim. fakat gördüm ki sizlere yakışmayan cümleleriniz sanırım sizlerin zikrinizden geliyor. keşke beni ve osmaniyede jeeple ilgilenen bu taze insanları kazanma yoluna gitseydiniz. sadece kendini beğenmiş ve hükümranlığınızı bu sayfalarda yaşamak, yaşatmak adına buralarda vakit geçiren insanlar olduğunuz kanaatindeyim. sayfanızda bulunmaktan artık utandığım ve sizlerle bu şekilde konuştuğum i.çin üzgünüm. sizlere gerçek anlamda iyi doğa gezmeleri dilerim. saygılarımla.

hem suçlusun, hem güçlüsün hem de saygıyla ilgili sorunların var..

bu sitede olmaktan utanıyorsan utandığın şeyleri yapma.

zaten bizimde hoşumuza gitmeyen bu. bir paylaşım sitesinde herkes yaşadığı tecrubeleri , birikimleri , bilgileri burada paylaşıyor, bundan birçok kişi yararlanıyor, birçok kişiye yol gösterip vereceği kararları etkiliyor, fakat birisi kalkıp, burası sanki küçük ilanlar sayfasıymış muamelesi yapıp bir de üste çıkmaya çalıışıyor. ayıp. önce verdiğin ilanı yeniden oku, zaten hatanı sen de göreceksin.

ayıbın büyüğü sizde olduğu için örtbas etmeye çalışmayın siz önce saygıyı öğrenin ama saygı dediğim sizin insanlara duyucağınız saygı; yoksa insanları size duyacağı saygı değil. fakat bu iki kavramın farkında olsanız zaten davranış boyutunuzu düzenlerdiniz. neyse daha fazla sizlerle muhattap olmaya lüzum yok. sadece üye olduğum tarihe bile bakarak ilan için değil de gerçekten burada insanlarla sosyal bir paylaşım için burada olduğumu anlardınız fakat bu mantığı sizde aramam yanlış olur. gelirseniz osmaniye amanos dağlarına sizleri misafir etmek isterim.

bu forum gerçekten son derece düzeyli ve yararlı bir kaynak. insanlar hep bir saygı çerçevesinde iletişim kuruyorlar, zaten başka türlüsü zor olur. ve yine gördüğüm eski ve yeni üyeler gayet güzel kaynaşıyorlar. forumdaki bu görgü kurallarına düzeyli iletişime ayak uyduramayan arkadaşlar da olacaktır, netekim yukarda olmuş, yapacak birşey yok, kötü şans.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri