Satilik Cj 5 Jeep

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan re_jeep_59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,649

re_jeep_59

Ana Kamp
CJ 5.jpg
IMG_20180113_162717.jpg
IMG-20170927-WA0016.jpg

6 silindir
Hidrolik direksiyon
Tüplü
Muayenesi yok. Yaptırıp verebilirim.
Yazlık bikini ve Kışlık Branda mevcut
4*4 sorunsuz.

30.000 TL

Tekirdağ
05448907946

Etiketler
cj cj5 jeep
Ekli dosyayı görüntüle 499433 Ekli dosyayı görüntüle 499434 Ekli dosyayı görüntüle 499435
6 silindir
Hidrolik direksiyon
Tüplü
Muayenesi yok. Yaptırıp verebilirim.
Yazlık bikini ve Kışlık Branda mevcut
4*4 sorunsuz.

30.000 TL

Tekirdağ
05448907946
selamlar size birsey sormak istiyorum umarim vaktiniz vardir bizde bunun gibi jc5 var ama direksiyon kutusunda bosluk var bizde Hidrolik direksiyon`a dönüstürsek ne yapmamiz gerekir ve fiyat olarak bir bilgi verirmisiniz,Atiker taktirdim ama daha isletmedim biraz bilgi verebilirsen cok yardimci olmus olursun. saygilar Niyazi

selamlar size birsey sormak istiyorum umarim vaktiniz vardir bizde bunun gibi jc5 var ama direksiyon kutusunda bosluk var bizde Hidrolik direksiyon`a dönüstürsek ne yapmamiz gerekir ve fiyat olarak bir bilgi verirmisiniz,Atiker taktirdim ama daha isletmedim biraz bilgi verebilirsen cok yardimci olmus olursun. saygilar Niyazi

Merhaba,
Ben aldığımda hidrolik direksiyon vardı. Ben taktırmadım. Bildiğim kadarıysa mercedes hidroliği cj 5 e uygun oluyor. Yaklaşık bin lira civarında bir maliyet çıkar.
Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım tabiyki.

Saygılarımla,

cevap icin sagol Tüp kayitli degil benim kayit icin herhangi birsey yapmam gerekirmi
Tüpü taktırdığın kişi seni yönlendirmesi lazım. Aracı muayeneye sokup işletmen gerekiyor.
Tüp kafasında süper yazıyor mu? yazmıyorsa yakıtını dene fazlaysa eğer kafasını değiştirirsin.

merhabalar
araç hakkında daha detaylı bilgi alabilirmiyim

Hocam ben aracımın rengini değiştirme amaçla ufak çaplı bir restorasyona başladım.
Eğer düşünürsen aşağıdaki 2 araçta arkadaşlarımda. İkiside düzgün araçlardır. Niyetiniz varsa fiyat konusunda da yardımcı olurlar. Birisi dayı jeepten çıkma.Diğer aracın sahibide kendi motor ustası a dan z ye elden geçirdi aracını.

Sahibinden satılık modifiyeli Jeep CJ CJ-5 85000 km' de Siyah renk 25.900 TL sahibinden.com'da - 468931279

1977 Jeep CJ CJ-5 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 578888764

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR