SATILIK CHEROOKE 4.0LT

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cip Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,622
Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT

ben satan arkadaşı geçen hafta aradım, bir fiyat teklifinde bulundum, olmaz dedi, canı sağolsun, benim başka birşey demeye hakkım yok.

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
Hocam prins lpg ye rutin 10 yada 20 bin km bakımı gerekiyormu?Benim lpg de prins.memelerdi, süzgeç/filtreydi 150 den 300 e kadar bakım maliyeti çıkıyor.Akgün aydının ustası prinste çok gerek yok ama 20 binde sadece filtre değişsen yeter dedi.Bir fikriniz varmı?4,300 liralık tüp:smiley:bakım da istemesin artık:smiley:
Birde abs beyni arızalı 97 5,2 zj nin.Tamiri 300 tl.yaptıran, fikri olan varmı?

Fazla km yapmadık. araç garajda yatıyor. ama usta 15 bin de bir gel kontrol edelim dedi..

jeep' Alıntı:
Fazla km yapmadık. araç garajda yatıyor. ama usta 15 bin de bir gel kontrol edelim dedi..
Göktuğ bey bugün aracın 10 bin bakımını yaptırdım komple Akgün aydın da.Hazır sanayideyken prins bayisine uğradım.Prinste ayar yokmuş, otomatikmiş ayar sistemi.20 bin km de filtre falan değişiyormuş.Öğrendik hocam sağol.

BEN DE SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM KIŞI HAVALARIN SOĞUMASINI BEKLİYORUM AMA BURAYA DA EKLEYEYİM...
ZATEN GEZENBİLİR GRUBUNDAKİ ARKADAŞLAR BİLİYORLARDIR ARACIMI 2 KERE KATILMIŞTIM....

Ekli dosyalar

• 020620122188.jpg
    020620122188.jpg
    93.1 KB · Görüntüleme: 154

konuyu okuduysanız yada takip ediyorsanız bence isteyeceğiniz fiyata dikkat edin derim sonra satmaktan vazgeçtim amma çok bilen varmış dersiniz ;D

ferhard' Alıntı:
BEN DE SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM KIŞI HAVALARIN SOĞUMASINI BEKLİYORUM AMA BURAYA DA EKLEYEYİM...
ZATEN GEZENBİLİR GRUBUNDAKİ ARKADAŞLAR BİLİYORLARDIR ARACIMI 2 KERE KATILMIŞTIM....

SELAM DOSTLAR...
konuyu baştan sona okumadan bir kaç resim koydum yazılar yazdım BEN DE...
işin rengi başka imiş..
sanırım iyi tarafından bakıp konu güncellenmiş oldu diyelim:smiley:)
havanın yağmurlu olması sizlerde de hafta sonu karıncalanması yaptımı?...
:smiley:)
OFF ROAD olmasada en azından tropy ya da diğer adıyla soft off road:smiley:

Bu kadar yorumdan sonra artık satılmasa da olur. İnsanın malıyla rezil olması bu olsa gerek.

bu kadar yorumdan sonra satılmasa daa olur yerine mantıklı bir fiyat istense satılırdı önce bunu düşünmek gerekir arkadaşım.ayrıca ben geçen yıl kaçırdım bir tane hala ona yanıyorum.98 xj ve 19bine gitti tek kusuru haki yeşil olmasıydı ve bundan dolayı nişanlım ben ona binmem deyince almadım ve hala da çok pişmanım.oysa müthiş güzel bir araçtı.şimdi sizin araçla o araç arasında 13bin tl gibi bir fark var ki bu da en kötü ihtimalle bir 5.2 daha alırsın demek işte olay budur.eğer siz o aracı satmak isteseydiniz piyasa şartlarında bir rakam telaffuz ederdiniz ve sizin tabirinizle de bunca laf edilmemiş olurdu.neyse inşallah istediğiniz olur da aracınızı dilediğiniz rakama satarsınız yada saağlıklı günlerde kullanırsınız.

Ben aldığım fiyatı bildiğim için ona göre davranmak durumundayım. Ama 19 bine daha temizini bulursanız getirin hemen ben alayım, iyi kötü piyasayı biliyoruz.

Bu tavrınızla elinize birşey geçmiyeceğini hatırlatır, iyi bayramlar dilerim.

konuyu 9 sayfa okudum ne aracmıs be... olmadı bende xj alıp topluyayım namım yurusun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR