outlaw06' Alıntı:Hocam prins lpg ye rutin 10 yada 20 bin km bakımı gerekiyormu?Benim lpg de prins.memelerdi, süzgeç/filtreydi 150 den 300 e kadar bakım maliyeti çıkıyor.Akgün aydının ustası prinste çok gerek yok ama 20 binde sadece filtre değişsen yeter dedi.Bir fikriniz varmı?4,300 liralık tüpbakım da istemesin artık
Birde abs beyni arızalı 97 5,2 zj nin.Tamiri 300 tl.yaptıran, fikri olan varmı?
Göktuğ bey bugün aracın 10 bin bakımını yaptırdım komple Akgün aydın da.Hazır sanayideyken prins bayisine uğradım.Prinste ayar yokmuş, otomatikmiş ayar sistemi.20 bin km de filtre falan değişiyormuş.Öğrendik hocam sağol.jeep' Alıntı:Fazla km yapmadık. araç garajda yatıyor. ama usta 15 bin de bir gel kontrol edelim dedi..
ferhard' Alıntı:BEN DE SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM KIŞI HAVALARIN SOĞUMASINI BEKLİYORUM AMA BURAYA DA EKLEYEYİM...
ZATEN GEZENBİLİR GRUBUNDAKİ ARKADAŞLAR BİLİYORLARDIR ARACIMI 2 KERE KATILMIŞTIM....
cip' Alıntı:Bu kadar yorumdan sonra artık satılmasa da olur. İnsanın malıyla rezil olması bu olsa gerek.
Hocam müsadenizle en güzel mesajı ben yazayım: Türkiyede standart xj ye 36 bin isteyen tek kişi siz olduğunuz için malınızla rezil oldunuz...mserdemir' Alıntı:tebrikediyorum en guzel mesaj buydu.