outlaw06' Alıntı:sana ne? fiyat saçma ve bende tepkimi gösterdim.sana ne?
Sn Tezzmertek Bu ilana 11 hazirandan beri tek bir yazı yazılmamış ve konu zaten unutulmuş gitmiş derdiniz nedir?Bu sitenin operatörleri sanırım sıkıldıkları zaman adrenalin arıyor ve insanlara bulaşıyor.Bir aracın fiyatının yüksek olması, piyasa dışı bir rakam sergilemesi NEDEN ELEŞTİRİLEMİYOR BU SİTEDE bunu anlayamıyorum.TezzMertek' Alıntı:Savaş bey,
Her araç satış ilanına benzer uslüp ile yorum yapıyorsunuz.
Daha önce bu sebeple yasaklandığınızı unutmuşsunuz.
Sn Boşnak bilmediğim ,emin olmadığım bir şeyi asla ve asla yazmam.Uslubum biraz çıtkırıldım değidir hepsi bu.Katılıyorum size ama şu gerçeği göz ardı etmeyelim:Şu an piyasada (istenen değil satılan ,müşteri bulan rakamları konuşalım) 2000,2001 model 4.7 yi masraflı ise 23-25 arası, temiz ise 26-30 arası alırsın.Sadece ve sadece şunu sordum ben; 98 karekasa neden 31,5 etsin? Ve bomboş.dodikmiş,vinçmiş,kitmiş,sepetmiş,telsizmiş,lastikmiş,sis miş hiçbirşey yok!Neden etsin? ve kim almış satmış şu ana kadar?Ha ediyorda neden mayıstan beri alıcı yok ve 29 a indi.Bu arabanın piyasada satış gördüğü rakam böyle boşsa 18 bin.Başka iddia eden varsa ankarada dikmen öveçlerde buyursun büroma çayımı içsin birbirimize ıspatlayalım iddiamızı.Boşnak' Alıntı:Arkadaşta kendine göre haklı piyasaya göre fiyat veriyor, ama araç arayan bizlerde haklıyız
piyasayı birileri yükseltmiş yapacak birşey yok
Bir zamanlar tahoe lar için böyle moda vardı, inanılmaz fiyatlar isteniyordu
fiyatlar çok uçuktu, hepsi elde kaldı, şimdi malum sitede gerçek sahibinden Tahoe yok
hepsini galericiler kapattı, inceleyin neredeyse hepsi galerilerden,
fiyatlarda bir araba parası kadar düştü 50bin 40bin istenilen sport lar 25bin 28 bin 30 bin en fazla
Anlaşılan piyasa normal olmayan bir şekilde yükseltiliyor zamanla gerçek ederine dönmek zorunda kalıyor
xj arıyorum ama sanırım bu fiyatları görünce vazgeçiyorum
Anlayış ta diyebiliriz, mantık ta.Gerçek fiyatına verince satılıyor.Yukarıda bir arkadaş yazmış; EUZLU nıck li karsta öğretim görevlisi bir hocamızın hatasız 2001 Wj yi bana kaça bıraktığını.26 bin e.Evet yanlış duymadınız 26 bin tl!.yasakşehir07' Alıntı:outlaw sana sonuna kadar destek veriyorum çünkü şubatta bir xj kaçırdım hala yanıyorum.98 model tertemiz bir araçtı ve lpg falan veya extra birşeyi de yoktu sahibi de anlayışlı oluncas hemen satıldı araç
Açık ve net işte herşey ortada.Ki bu yukarıda yazılanlara harcanan emek ve zamanı da iyi bilirim!jeep' Alıntı:kıyaslama açısından içini dışını bildiğim Hakim abimizin
97 model XJ .. çok çok temiz. içi dışı.. 17.000 TL
2 inç old man lift kit.. + işçilik 2200 TL
prins LPG 2700 TL
port bagaj 700 TL
stt lastik 1400 TL
telsiz 300 TL
komple bakım 1200 TL
muayene yeni yapıldı.
aracın satış fiyatı 25.000 TL ama son..
Yasakşehir07 bir teşekkürde sana geldiyasakşehir07' Alıntı:outlaw sana sonuna kadar destek veriyorum çünkü şubatta bir xj kaçırdım hala yanıyorum.98 model tertemiz bir araçtı ve lpg falan veya extra birşeyi de yoktu sahibi de anlayışlı oluncas hemen satıldı araç
Sayın nrş bu sitede bazı aklı evvel arkadaşlar ve operatör arkadaşlar bir konunun farkında değiller; benim esas mücadelem o.Şöyleki; Ben bu siteye 2009 dan beri üyeyimDaha evvelde yanlış gördüğüme hep burda yanlış dedim.Kimsenin şakşakçılığı umurumda değil ve günde 4-5-8-110 kere girdiğim olur siteye.HERGÜN! Ama bu siteye maalesef özellikle son zamanlarda jeep kategorisinde aracını satmak isteyen ve burada bulunanları ;nede olsa jeep çi bunlar ver ilanı satarsın 5-10 binde fazla yaz mantığı güdenler sardı!Adam siteye üye oluyor, daha 2. mesajı satış ilanı ve kimden öğreniyorlarsa şu cümleyi de ekliyorlar geneli;Normalde atıyorum 33 ama site üyelerine özel 32)) Zaten aracın değeri 25 E burda 1-2 iyi niyetli yada gereğinden fazla kibar arkadaşımızda hemen atlıyor ne hikmetse; ooo güzel araba aaaa fiyat iyi ,aman aman kaçırmayın falan.ADETTENDİR BUBen buna karşıyım işte.Çok haklısınız.Kumarda gecede 30 bin kazanana göre pul, bazen 30 yıl çalışır o para için bir kul! Necip Fazıl ne demiş mübarek; Allahın bir pulunu bekleye dursun bir kul, bir kişiye tam dokuz dokuz kişiye bir pul.Yani kişiye göre değişir kıymeti.Ama kimse ben istedim oldu diyemez.O adama saygım kalmaz.Değeri neyse onu iste, kimseyi aptal yerine koyma!nrş' Alıntı:Öncelikli olarak topiğini kullandığımız arkadaşımıza hayırlı satışlar dilerim...
Malesef ülkemizde çok yanlış anlaşılma var. Malı olan istediği fiyatı ister gibi ...Ama şunu unutmamak lazım ki satılan mal gibi o mal karşılığında verilen para da ticari bir metadır. Nasıl ki kişinin aracı kendi gözünde çok değerliyse aynı rakamda para herkes için farklı değerde olabilir. Göreceli olarak paranın değeri bile değişir. Benim zorluklarla bazı geceler evimden uzak olarak kazandığım para karşılığı olan 30 bin tl , haydan kazanan birisinin 30 bin tl'si karşısında tabi ki değerlidir. Lütfen bunu da göz önüne alın '' mal adamın istediği gibi fiyat yazar'' demeyin.
Şunu da unutmayalım bugün satıcı olan yarın alıcı olacaktır. Mühim olan camia içerisinde saygınlığı kaybetmeden karşılıklı iyi niyet ile yolumuza devam etmektir. Kimse kimseyi boş yere tabi ki tenkit edemez ama eleştiri herkesin de hakkıdır.