Satılık 96 Model 2000 v6 Otomatik Vites Suzuki Vitara Vagon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suzuki 96 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,688

suzuki 96

Kamp II
Yer
sinop
yeni araç alacagımdan aracımı satıyorum ilgilenenler veya yapılı araç arayanlar bana aşağıdaki numaralardan ulaşabilirler
irtibat tel:0542 451 08 57
iş tel:0368 271 53 00
özkan çetim
sinop
aracın resimleri aşagıdadır araç arazi şartlarına göre yapılmış ve ses tesisatıta koyulmuştur aracın hiçbir masrafı yoktur aracın bütün bakımları her araziden çıkışta kendi ustam tarafından yapılmaktatır sinopta eşi benzeri şuan yok ayrıca aracın yanında 5 adet dört mevsim yedek lastik sıfır devirdaim pompası ve arka fren balatalarıyla birlikte fren merkezlerinide vereceğim

S3010008-2.jpg

S3010009-2.jpg

S3010011-1.jpg

S3010013-1.jpg

S3010014-1.jpg

S3010014-1.jpg

S3010012-2.jpg

SUNP0021.jpg

aracın stepnesi şuan üzerinde bu daha önce arkadan çekilmiş resim

S3010016-1.jpg

S3010002-2.jpg

S3010004-4.jpg

aracın yapılma aşamasındaki resimlere bakmak isteyenler 1996 suzuki yükseltme modifikasyonu başlığı altındaki konudan bütün detayları inceleyebilirler almak isteyene şimdiden hayırlı olsun

Etiketler
Ynt: Satılık 96 Model 2000 v6 Otomatik Vites Suzuki Vitara Vagon

arkadaşlar kusura bakmayın fiyat yazmayı unutmuşum araca istenen fiyat 28.000tl

saol teşekkür ederim ama siteden pek ümidim yok alıcı çıksın

gezenbilir üyeleri aracımı aynı değerde yapılı arçlarlada takas edebilirm numaram ilanın başında mevcut düşenenler varsa konuşabiliriz

Sayın gezenbilir üyeleri aracımı acil nakit ihtiyacından dolayı acil satmaktayım fiyat düşmüştür 24000 tl

slm bende 1996 model 2000v6 motor vitara var airbag ve abs olmayanlarından 136 hp diye aldım aracı otomatik ama rampa ve yokuşlarda araç boşda olsa doluda olsa çok hızlı bir şekilde yavaşlıyoor otobanda 140 ile girdigim eyimi 60 la tamamladığım oluyor bunun sebebi ne olabilir .. nasıl bir tedavisi var tşk

Öncelikle aracınız kaç km de ve daha önce herhangi bir arıza oluştumu ayrıca aracınızda yükseltme kiti ve çamur lastiği varmı eğer bu dediklerim aracınızda mevcut ise normal çünkü aracınızın ayna mahrutileri stansart araç için üretilir ve bu yüzden aracınız seri olması gereken durumda agır hareket eder ve sürat yapmaz eğer bu dediklerimin hiçbiri yoksa ve araç standar halindeyse şunu bilmenizi isterim aracınızın kesinlikle şansumanı arızalı ve bunu size kendim yaşadığım için kesin bir dille söylüyorum aracınızın şanzumanına iyi bir otomatikçiye baktırmanızı tavsiye ederim saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR