Tel. 0532 393 57 57
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dürüst olmak gerekirse defender bakıyorum, ama alternatif olarak xj35 öneriyorlardıda ondan bakıyorum. Merak ettim nasıl ne kadar istiyorsunuz diye. İç dış fotığradı varsa diye.Bir arkadaşa satmistim kapora aldım ama parayi toplayamadı. Yarın tekrar koyacağım süresi bitiyor. Cep no dan arayabilirsiniz.
Ankarada oturuyorum görüşmek sıkıntı olmaz ancak bütçem çok açık değil ondan ilanı merak ettim yayınlanınca yeni linki paylaşır mısınız?Araç o kadar konforlu ki koltuk ısıtma ya kadar orjinal ve içi çok temiz. Göğüs döşemeleri 3-4 yıllık araç tadında. Ankarada iseniz bulusuruz. Bu arada ilanı tekrar yayına verdim birazdan yayinlanir
Merhaba suat bey . Eger sert offroad yapıyorsanız bence defender uygun degil . Yani jeep tadını vermez . Ama harıka bır kamp aracıdır . Bende defender var satılık cc 5 veya cc8 gecıcem . Ilgınızı ceker ise 309401863 sahibinden ılan numarası . Iyı günlerMerhaba arkadaşlar full offroad donanımlı aracım satılıktır. Çok memnunum çok konforlu masrafsız bir araç ama defender sevdama engel olamiyorum.Sahibinden de ilan no su 298604151
Ekli dosyayı görüntüle 7070Ekli dosyayı görüntüle 7071Ekli dosyayı görüntüle 7072Ekli dosyayı görüntüle 7073Ekli dosyayı görüntüle 7074Ekli dosyayı görüntüle 7075
Merhaba suat bey . Eger sert offroad yapıyorsanız bence defender uygun degil . Yani jeep tadını vermez . Ama harıka bır kamp aracıdır . Bende defender var satılık cc 5 veya cc8 gecıcem . Ilgınızı ceker ise 309401863 sahibinden ılan numarası . Iyı günler
suat bey merhaba ;aracı gecen sene 7 ayda aldım .yaklaşık bir yıldır uğraşıyorum araç ıle .bir arkadaşımda rubicon araç satılık kısmet olursa onu almak ıstıyorum .Bende defender bakmaktayım, ancak suattug gibi dizel bakıyorum. Peki siz neden satmak istiyorsunuz aracı?
Defender larda 2,5 Düz ler ile ilgili performans sıkınıtısından dolayı düşünmüyorum . Bendeki jeep 6 silindir 4000cc. Bu arada almak isteyen bir arkadaş servise gösterdi tecrübeye çıkıldı motor+diferansiyel+şanzuman çok çok iyi çıktı aracı da tekrar görmüş olduk. 3.5 V8 kullandım ve benim aracımla aynı perfonsta hatta daha iyi diyebilirm. Bu sebepten 3.5 V8 veya TD5 motorlu bir defender tercihim.suat bey merhaba ;aracı gecen sene 7 ayda aldım .yaklaşık bir yıldır uğraşıyorum araç ıle .bir arkadaşımda rubicon araç satılık kısmet olursa onu almak ıstıyorum .
Defender larda 2,5 Düz ler ile ilgili performans sıkınıtısından dolayı düşünmüyorum . Bendeki jeep 6 silindir 4000cc. Bu arada almak isteyen bir arkadaş servise gösterdi tecrübeye çıkıldı motor+diferansiyel+şanzuman çok çok iyi çıktı aracı da tekrar görmüş olduk. 3.5 V8 kullandım ve benim aracımla aynı perfonsta hatta daha iyi diyebilirm. Bu sebepten 3.5 V8 veya TD5 motorlu bir defender tercihim.
İnşallah en kisa surede gönlünüze göre bulursunuz.Motor ile uğraşma istemiyorsanız evet td5 yada v8 mantıklı. Ben hem yakıt hemde tamami ile mekanik olmasından dolayı şuan için düz dizel bakıyorum. Ancak ileride bd30 ie değiştirmek gibi bir düşüncem var.Hayırlısı ile temiz güzel bir tane bulup alırsam tabii