Satılık 91 model lpg li xj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemi offroadçu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,532

acemi offroadçu

Yalnız seni seveni sevmek sevgi değil alışveriştir
Yer
İSTANBUL
Araç 91 model ,LPG ve çeki demiri ruhsata işli,muayene 2012ye kadar,oldukça iyi durumda
Fiyatı 13.400tl

İrtibat:Hüseyin 0532 768 66 11

Görünt226.jpg

Görünt227.jpg

Görünt225.jpg

Görünt229.jpg

Görünt233.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık 91 model lpg li xj

hüseyin bey daha yeni almıştınız neden satıyorsunuz acaba...

hunter06_1' Alıntı:
hüseyin bey daha yeni almıştınız neden satıyorsunuz acaba...

Tamamen ailevi nedenlerden...Abimle ortak çalışıyoruz,hoşnutsuzluğunu dile getirince planlarımı bi süre bu ertelemeye karar verdim.

Ynt:CHEROKEE XJ 91 MODEL 14.500 TL

acemi offroadçu' Alıntı:
ARACIMIZIN GÜNCEL FİYATI 14.500 TL DİR.
Hüseyin bey 2 gün önce aracınıza bakmak için niyetlenmiştim dükkandan çıkarken sahibinden.com a telefon numaranızı almak için girdim ama malesef fiyat değişikliğini görünce üzülerek vazgeçmek zorunda kaldım :(

Ynt:CHEROKEE XJ 91 MODEL 14.500 TL

EM5' Alıntı:
Hüseyin bey 2 gün önce aracınıza bakmak için niyetlenmiştim dükkandan çıkarken sahibinden.com a telefon numaranızı almak için girdim ama malesef fiyat değişikliğini görünce üzülerek vazgeçmek zorunda kaldım :(

Aracı gelip görün,araç başında konuşalım...Veya telefonumdan ulaşabilirsiniz...

bahcivankurt' Alıntı:
artmışmı azalmışmı peki hani belki bu sitedekileri zengin sanıyordur arkadaşımız. :D

Ben kimseyi bişey zannetmiyorum ama malesef ölmüş eşek muameleside can sıkıcı olabiliyor.. ;)

sayın başaran ben sadece fikrimi belirttim ölmüş eşşek veya ölmemiş eşşek farketmez sonuçta sizin ve bedelini siz belirlersiniz.ben artmış mı azalmışmı onu sordum sadece sanırım fiyat değişikliğiyapıldı onu öğrenmek istedim.size iyi satışlar

ıyı gunler 11000 tl nakıtım var araçda çuruk hasar mekanık bır sorun yoksa gorusmek ısterım
genelde bu konular soylenmıyor servısde araçlarda neredeyse 5-6 bın tl masraf cıkıyor sonra

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri