Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuz-çelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,886

Etiketler
Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee

yok benle alakası.Kendi çevresinden sattı, cherokee 17, suburban 16 ya satılmış.

yavuz-çelikel' Alıntı:
yok benle alakası.Kendi çevresinden sattı, cherokee 17, suburban 16 ya satılmış.

konustum ;D ;D ;D hayırlısı baklaım bıtane blazer varmıs onla takası soracak bakalım benim için..sabahtan beri telsizle ugrasıyom artık etrafınmdakılerle konusmam bıttıgınde tamam demeye basladım ;D ;D ;D

brek brek arkadas arıyorum arkadas zamanlarından kalma ben yaklasık 5 yasındayken mıdland cb vardı onu taktırdım halıyle olmadı arızaları cıktı sımdı ısım bıttıı yenı eve geldım tamam ;D telsizcinin telsizini aldım ;D benimki tamirde tamam ;D ;D

breyk varsa breykır.

Bende pintilik ettim 45 liraya taylor telsiz 100 liraya midland anten aldım.Zar zor konuşuluyor. Heralde cihazı değiştireceğim. Tamam.

babamdan kalma anten babamdan kalma telsız bende zar zor konusuyorum..burda bır telsızcı buldum sıtede 200e satılan telsızlerı 100 bulabılıyoruz ıyı bısey elıne gecerse alacam bende karar verdım artık.

tesekkurler tamam bu arada benım arac halen daga gıncel tamam aklında olsun senınkıde benım aklımda tamam ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR