SATILIK 8 LIK ÖZEL ÇOK TEMİZ JANT TAKIMI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rokoko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,831

rokoko

Ana Kamp
MERHABA 10 LUK JANT KULLANACAGIM ICIN ELIMDEKI 8 LIK JANTLARI TAKIM HALİNDE SATISA CIKARIYORUM ,

CANTLAR RESIMDENDE ANLASILACAGI GİBİ COK AMA COK TEMIZDIR

10 LUK JANT LA TAKAS TEKLIFLERI DEĞERLENDİRİLİR

ŞUANDA CJ ARACIMDA KULLANILMAKTADIR

29.jpg

33.jpg

Etiketler
Ynt: SATILIK 8 LIK ÖZEL ÇOK TEMİZ JANT TAKIMI

Arkadaslarlar jantlar 15*8 KROM ve cok temızdır

kopela' Alıntı:
fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?

takım olarak 700 tl istiyorum ,arka jantların kapaklarını 20 gün önce orjinal usa malı olarak tar otodan bizat 150 tl ye aldım ,

takım fiyatı olarak istediğim budur mantıklı paarlıklara açığım:smiley:

iyi akşamlar jantlar takım derken 4 adetmı yoksa 5 adetmi son fiyatını verırsenız sevınırım gıresun murat 0 539 231 70 80

karaibrahim' Alıntı:
iyi akşamlar jantlar takım derken 4 adetmı yoksa 5 adetmi son fiyatını verırsenız sevınırım gıresun murat 0 539 231 70 80

merhaba takımı 5 adet.siz aklınızdaki son fiyatı yazın benım ıcınde uygun olursa anlasırız.

iyi geceler fıyat konusunda bi fikir olusturdunuzmu benım verebılecegım rakam 500 cıvarı kargosuyla bana 600 bulur dıye dusunuyorum teskkur ederim

karaibrahim' Alıntı:
iyi geceler fıyat konusunda bi fikir olusturdunuzmu benım verebılecegım rakam 500 cıvarı kargosuyla bana 600 bulur dıye dusunuyorum teskkur ederim

merhaaba

aslında arada bıraz fark var ancak ozelden mesaj atarsanız pazarlıgı halledebılırız dıye dusunuyorum

özelden atacaktım ama iletışim hatası var her halde özel kabul etmedıgı ıcın burdan yazdım jantlar hangı ılde bıde sah komdakı cj 5 altındakı jantmı merak ettım

karaibrahim' Alıntı:
özelden atacaktım ama iletışim hatası var her halde özel kabul etmedıgı ıcın burdan yazdım jantlar hangı ılde bıde sah komdakı cj 5 altındakı jantmı merak ettım

jantlar istanbulda ve sah. daki arabamdaki jantlar dogrudur

jantların bijon araclıgı kaç acaba 10 inç chewrolet silverado jantı war takas düşünürmüsün ?

hakan6967' Alıntı:
jantların bijon araclıgı kaç acaba 10 inç chewrolet silverado jantı war takas düşünürmüsün ?

ben cj5 de kullanıyorum senın jantlar bana olurmu

sendekilerin bijon aralıgını söylersen ben yardıncı olmaya çalışırım 5x139.7 mi acaba ?

ulaşmaya çalışıyorum size ama sonuçsuz kalıyor çabalarım..Dönüş yaparsanız görüşelim lütfen...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR