abi satmaktan vazgeçtiğine sevindim severek izlediğim bir araç, pardon çingene.
bu arada yukarıdaki yazını değme edebiyatçılar görmesin alır kuple kuple kitaplarına koyarlar....
abi satıştan kaldırdığına bende çok sevindim, bir ihtiyaç durumu olmadıktan sonra satılıcak araç değil gerçekten... bu arada iç döşemelerinin güzelliği kısmına da katılıyorum
ihtiyaçtan değil zaman ayıramıyorum gözümün önünde eskiyor birde eşim hamile kullanmak istiyor çarşı pazara giderken. o nedenle korkuyordum biraz kaldırımdan çıkıp inerken felan birşey olmasın diye.
kürşat cım senin paran olmasına gerek yok istiyorum de senindir. ayrıca garaj ile anlaştım çingeneyi boya ve ufak bir revizyondan sonra bebeğim doğana kadar branda altında kapalı garajda bekleyecek.
kürşat cım senin paran olmasına gerek yok istiyorum de senindir. ayrıca garaj ile anlaştım çingeneyi boya ve ufak bir revizyondan sonra bebeğim doğana kadar branda altında kapalı garajda bekleyecek.
merhaba ilk olarak bend 72 model bi wagoneer kullanıcısı olarak aracınızla aranızda geçen diaoluğu çok bğendiğimi söylemek isterim....bende wagoneerimden bi türlü vazgeçemiyorum elimden geldiğince 1 yaşındaki oğluma saklamayı düşünüyorum..
merhaba ilk olarak bend 72 model bi wagoneer kullanıcısı olarak aracınızla aranızda geçen diaoluğu çok bğendiğimi söylemek isterim....bende wagoneerimden bi türlü vazgeçemiyorum elimden geldiğince 1 yaşındaki oğluma saklamayı düşünüyorum..
merhabalar
tanıştığımıza çok memnun oldum nerede yaşıyorsunuz görüşmek isterim. wagoneer cilerin bir araya gelmesi ve birlikte geziler yapması için bir zemin hazırlamaya çalışıyorum bize katılırsanız sevinirim.
selamlar
mesut kılınçarslan