Satılık 4x4 GMC

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,334

erv

Yeni Üye
Web
oksal.blogspot.com
Arama Kurtarma görevimden ayrıldığım için;
1991 Model 4x4 GMC 26.000 TL
erevoksal@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sevgilerimle,
Oksal EREV

g12.jpg

g2.jpg

g15.jpg

g6.jpg

g4.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık 4x4 GMC

1991 model dizel. 6200 motor. 100 km de 45 TL yakmakta. Motoru benden önceki sahibi tarafından sıfırlanmış. Şu andaki km si aklımda değil, bir ara bakar yazarım.
Araç içinde CB ve full tesisatı bulunmakta, hatta 2. sabit antene bağlı olarak bir de amatör cihaz bırakabilirim.
Lastikleri 2 ay önce yenilendi ( 4 adet )
Eski sahibi aynı zamanda gezenbilir üyelerinden Zafer Bey dir. Ben kendisinden 10 ay önce almıştım aracı. Dediğim gibi arama kurtarma görevimden istifa ettiğim için, şu an bu özelliklerde bir araç ihtiyacım olmayacak. Takas yapmam da mümkün.
Netice olarak, arazi için ideal bir araç. GMC kullananlar bilir bunu. Ben, arama kurtarmacı olduğumdan dolayı biraz daha hassas davrandım ve temiz bakmaya çalıştım araca.
İstanbul Anadolu yakasında Afet Kriz Merkezinde ( Ataşehir ) aracı görmeniz mümkündür.
Saygılarımla

Ynt: Satılık 4x4 GMC

hayırlı satışlar, aracınız çok güzel duruyor; bende 98 model v8 discovery var sizin aracınız gibi bir arac almak istiyorum. bu gibi araclarda dikkat edilmesi gereken herhangi sorunlu bir yan oluyor mu (şanzıman, hararet, 4x4 sistemi vb.,vb... gibi), bir de yıllık vergisi nedir?

Ynt: Satılık 4x4 Gmc

ilanınız eski ama aracınız hala satılıkmı satılıksa birkaç resim yollayabilirmisiniz email:unalkirdok@hotmail.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.