Satılık 44" Off Road Lastiği. 15" Ve 16" Jantlara Uyumlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Serdaroğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,977

Serdaroğlu

Yeni Üye
Yer
Ankara
Herkese Selamlar;

Elimde K5' imde kullandığım 6 adet 44" off road lastiği mevcuttur. Tam ölçüsü 16.00 -16 'dır. 15 ve 16" jantlara uyumludur. Ben 15" jantta kullanıyorum. 1 adet sıfır 2 adet az kullanılmış 3 adet orta seviye kullanılmıştır. Firestone markadır. Tel: 05322364546
Fiyat: 1750 TL dir.

jjj.jpg

Etiketler
lastiği
Ynt: Satılık 44" Off Road Lastiği. 15" Ve 16" Jantlara Uyumlu

hayırlı satışlar dikkat çekici bir lastik bu lastiği taşıyacak cengaverler çıktaktır umarm takipteyim :D

Serdaroğlu' Alıntı:
Herkese Selamlar;

Elimde K5' imde kullandığım 6 adet 44" off road lastiği mevcuttur. Tam ölçüsü 16.00 -16 'dır. 15 ve 16" jantlara uyumludur. Ben 15" jantta kullanıyorum. 1 adet sıfır 2 adet az kullanılmış 3 adet orta seviye kullanılmıştır. Firestone markadır. Tel: 05322364546
Fiyat: 1750 TL dir.

Merhaba,cehaletimi mazur görün lütfen daha önce bir lastiğin hem 15 hemde 16 jantta kullanılabildiğini duymamıştım.
Bu konuda bilgi vermenizi rica edebilir miyim?

Estafurullah. Açıkçası bende bilmiyordum. Bugün yeni lastiklerimi alırken Lastikçim söyledi dilli yanak diyorlarmıs. Ben 15 de kullanıyorum ama 16 da da kullanılabilirmiş. bu iş makinası lastiği. 15,5" diye geçiyormuş. Ama 16 üzerinde hiç görmedim. Daha detaylı bilgi sahibi olanlar vardır eminim forumda.

valla benim gasulete süper olurda sordum benim jantlar kurtarmıyormuş onur hocam :(
jant bula bilirsem benim dir :smiley:

Kaç bijon
senin kiler :smiley:

Serdaroğlu' Alıntı:
Estafurullah. Açıkçası bende bilmiyordum. Bugün yeni lastiklerimi alırken Lastikçim söyledi dilli yanak diyorlarmıs. Ben 15 de kullanıyorum ama 16 da da kullanılabilirmiş. bu iş makinası lastiği. 15,5" diye geçiyormuş. Ama 16 üzerinde hiç görmedim. Daha detaylı bilgi sahibi olanlar vardır eminim forumda.

Teşekkürler bilgi için.
Aslında dilli yanak ile diye tahmin etmiş ama sonra başka bir yöntemi olabilir diye öğrenmek istemiştim.
Dilli yanak olsa da sanki riskli gibi düşünmüştüm.15,5 olduğunu bilmiyordum tabii.
Sizin jantlar da dilli yanak 8 bijon mu acaba?
Yoksa bir de eski kamyonlarda ki gibi çemberli jantlar var,onlardan olabilir mi?

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR