Satılık 33*12,50*R15 Cooper Discoverer lastik 5 adet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MURAT SIMDIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,469

MURAT SIMDIM

Kamp I
Merhaba;

Cj7 aracımda kullandığım lastiklerimi yenilerini aldığım için satıyorum.5 Adet az kullanılmış AT lastiklerdir.Sadece istepne olanında yama var diğerlerinin durumu çok iyi;yanaklarda çatlama kesik yok.Diş derinlikleri de çok iyi durumda ekteki resimlerde görebilirsiniz.800 Tl düşünüyorum.Kolay gelsin 05423447062 Murat Şimdim

Etiketler

Ynt: Satılık 33*12,50*R15 Cooper Discoverer lastik 5 adet

Arkadaşım, lastiklerin imal tarihini de yazabilirseniz bence iyi olur. Lastik üzerinde örnek olarak DOT 0716 yazar bu 2007 yılı 16. cı haftayı ifade eder. Genelde lastik ömrü, dişlerin durumu yanısıra hamurun zamanla sertleşmesi ile de orantılıdır. Lastik ömrü imal tarihi + ortalama 4-5 yıl diye kabul görüyor.
Bir de fiyatınızı tekrar gözden geçirin, bence biraz yüksek tutulmuş ;)
sevgiler

Erdal Abi;
Merhaba,ben lastikten sizin kadar anlamıyorum lastikçiyle görüştüğümde 3-3,5 yıllık olduklarını söylemişti.Fiyat olarak da ondan fikir aldım.Sıfırları 300-350 lira arası ve bulunmuyormuş.Beş tanesine o fiyatı düşündüm ama İnşallah seven biri çıkar da bir şeyler yapar veririz.Ben kendime yeni ebatlarda aldığım için değiştiriyorum.Desteğinize teşekkürler

Tarihine bakarsan yıl 2009 ilan eski.

peki elinizzde cj8 uyacak lastik vede jant varmıdır aslında sadece lastik lazım ama jantlarım 7 inç mangels 10 inç yapabiliriz hesap tutarsa

Sizdeki jantlarınıza uygun sıfır mt yada agresif desenli insa turbo veya silverstone 31 33 35 ebatlarında lastik verebilirim yada sıfır 10 inch krom jantta var.cepten ulaşmak isterseniz.0533 761 70 19 bayram

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR