satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,365
Ynt: satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant

mrdnmz' Alıntı:
aracınızı ticari amaçlar ile kullanmıyorsanız takmanız zorunlu değil.

Derya kusura bakma işi bozduysam :smiley: ama öyle birşey olsa ben alırdım zaten :smiley::smiley::smiley:

Arap ,
6-7 ocakta yeni soğuk hava dalgası geliyomuş ( balkanlardan ;D ) o zaman sattım sattım satamadım fabrikada yakıp ısınmak için kullancam artık. :D

Etiketler

dturan' Alıntı:
Arap ,
6-7 ocakta yeni soğuk hava dalgası geliyomuş ( balkanlardan ;D ) o zaman sattım sattım satamadım fabrikada yakıp ısınmak için kullancam artık. :D

hem de çok soğuk olacakmış. cooper discoverer M+S lastiği olmayanların işi çok zormuş :smiley::smiley::smiley::smiley:

mrdnmz' Alıntı:
aracınızı ticari amaçlar ile kullanmıyorsanız takmanız zorunlu değil.

Derya kusura bakma işi bozduysam :smiley: ama öyle birşey olsa ben alırdım zaten :smiley::smiley::smiley:

bunu bilmiyordum bir defa durdurp sordular ama bilemiyorum onun yerine A/T alırım bende :smiley:

dturan' Alıntı:
lastikler istanbulda. en son 450 tl ye lastikleri veriyorum.

birde yanlış anlamayın ve merakımı mazur görün lastikleri almayı düşünüyorsanız antalyada kış lastiği ile ne yapacaksınız?

Antalya ya selamlar.
dturan' Alıntı:
arkadaşlar ay sonu amerikadan kilit alacağım için fiyatı düşürdüm. lastikleri 400 jantları 750 ye indim. takım alan olursa 1000 tl.
bilginize
Derya kış geldi diye fiyatıda artırdın galiba :smiley: :smiley: :smiley: lastiklere hala talibim..Emre ninde söylediği gibi fronteraya kış için kar lastiği lazım..fiyatı bi daha gözden geçir ve özelden mesaj at..değerlendirelim atıl kalmasın milli servettir..saygılarımla

Arkadaşlar kimse zor durumda kalmaz inşallah ama haberler bunu söylüyor haberiniz olsun.

http://gundem.milliyet.com.tr/istanbul-da-daha-siddetli-bir-kar-yagisi-geliyor/gundem/gundemdetay/03.01.2013/1650745/default.htm

dturan' Alıntı:
Arkadaşlar kimse zor durumda kalmaz inşallah ama haberler bunu söylüyor haberiniz olsun.

http://gundem.milliyet.com.tr/istanbul-da-daha-siddetli-bir-kar-yagisi-geliyor/gundem/gundemdetay/03.01.2013/1650745/default.htm

Pazarlama taktigi vaayyyy :smiley:

Arkadaşlar lastikler satıldı bilginiz olsun.

5x165 disco1 ve Defender uyumlu jantlar halen satılıktır.

Arkadaşlar lastikler tekrar satılık.

Alacak arkadaş ucuz nakliye bulamayıp havalar ısındığı için almaktan vazgeçti.

245 / 70 / 16 cooper discoverer M+S

derya kaça satıyodun sen olmadı ben alayım sonuçta 34 plakayım kışlık lazım olacak illa ki...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR