Satilik 2009 Suzuki Jimny

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aydz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,583

Aydz

Ana Kamp
Yer
Istanbul
Selam;

2008 kasim trafik cikisli 2009 model duz vites Suzuki Jimny imi yine 2009 model bir Suzuki Grand Vitara almak icin satmaya karar vedim. Degistirme sebebim ailemizin biraz buyumus olmasi. Jimny im fabrikadan ciktigi hali ile herhangi bir kazasi yok, 2010 yilinda park halinde iken baska bir aracin surtmesi sonucu sol on camurluk degismis ve boyanmistir. Bunun disinda arka tamponu ciziklerden oturu boyattim. Lastikleri, akusu herseyi ile fabrikadan ciktigi gibidir. Henuz 30.000km. ye gelmemistir, tum bakimlari Ozdogan yetkili Suzuki Servisinde yapilmistir, Agustos sonu itibari ile 30.000 bakimi yapilmistir. Ekonomik kullanildiginda 6,5lt/100km yakit tuketimi vardir, hic LPG takilmamistir. Dileyen oldugu hali ile aile araci olarak kullanmaya devam edebilir, dileyen birkac aksesuarla arazi aracina cevirebilir.

Fiyat olarak 26.750 TL istiyorum, sahibinden linki asagidadir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-temiz-ilk-sahibinden-suzuki-jimny-141659106/detay

Ilgilenen herkese tesekkur ederim.

DSC_7577-1.jpg

DSC_6946-1.jpg

DSC_7571-1.jpg

DSC_7573-1.jpg

Etiketler
Ynt: Satilik 2009 Suzuki Jimny

Guncel

Grand Vitara almayi dusundugum icin satmaya karar verdigim Jimny ile ilgilenen herkese tesekkur ederim, halen satiliktir, fiyatta pazarlik payi vardir. Hafta sonlari istenilen yerde gorebilirsiniz.

Grand Vitara ihtiyacimi 2010 model 1.9 DDIS olarak belirledim 40.000km. civarindaki araclarla ilgileniyorum, onerisi olan varsa degerlendirebilirim.

Selamlar.

Selam;

Satilik ilanim gunceldir.

Malum sitede satilik ilanimin suresi dolmustur, genelde arabadan anlamayan ticari kaygi tasiyan galericiler arayip olu fiyat teklif ettikleri icin yeniden ilan vermeden once gezenbilir e biraz oncelik tanimak istedim. Birkac yeni fotograf yukluyorum. Fotograflarda gorundugu gibi tavan dosemesi koltuklari piril piril, ilk gunki gibi temizdir. Jimny imi satinca almayi dusundugum arac Grand Vitara 2010 1.9 DDIS 40.000km civaridir, onerilerinizi degerlendirebilirim.

Ilana mesaj atarak veya telefon ile bana ulasabilirsiniz;

0533 594 97 56

Ilgilenen herkese tesekkurler, selamlar.

DSC_7574-1.jpg

DSC_7576-1.jpg

DSC_7579-1.jpg

Merhaba,

Aradigim kriterlere uygun bir Grand Vitara olursa belki takas olabilir, aksi halde takas dusunmuyorum, ilginize tesekkurler.

Merhaba satilik ilanim gunceldir;

Malum sitedeki ilanimi yeniledim, link asagida;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-ilk-sahibinden-kusursuz-suzuki-146611696/detay

Pazarlik payi vardir, ilgilenen herkese tesekkur ederim.

Merhaba;

Ilan gunceldir, ilk gunki gibi tertemiz Jimny (detay icin ilk mesaji okuyun), ozel silecekler, fabrikadan ciktigi gibi ne bir eksik ne bir fazla. Satiliga cikardiktan sonra 10 aralikta muayenesi doldu satmaya niyetli oldugum icin yenilemedim, muayene masrafi 200TL dir (muayene + gecikme + egsoz dahil). Muayene bittigi icin sene sonuna kadar son fiyat 25.500TL dir. Ocak ayinda muayene ve vergi isin icine girecegi icin fiyat farkli olacak. Yillik vergisi 620TL dir (310×2 taksit)

Ilgilenenlere tesekkur ederim.

ILAN GUNCELDIR,

Ilk sahibinden az km. de temiz Jimny. Muayene bittigi icin sene sonuna kadar son fiyat 25.500TL dir. Ocak ayinda muayene yenilenip vergi isin icine girecegi icin fiyat farkli olacaktir.

ILAN GUNCELDIR,

Muayenesi yapilmis Aralik 2015 e kadar gecerlidir, fiyat son 26.000TL dir.

Aracim keyfe gore satilik. Takas dusunmuyorum, Jimny imi satinca 2009 Grand Vitara almayi dusunuyorum.

Ilginize tesekkurler.

Selam;

Satilik 2009 Jimny guncel
Ilk sahibinden
Kazasiz, degisensiz
Muayene aralik 2015e kadar
Sigara icilmemis
Son fiyat 26.000TL
Pazarliksiz, takassiz

Merhaba;

Ilan gunceldir,
Muayene 31 Aralik 2015 e kadar gecerli.
Motorlu Tasit Vergisi Ocak taksidi odendi.
Tum bakimlari Ozdogan Suzuki servisinde yapilmis, kazasiz bir arac.
Son fiyat pazarliksiz 26.500TL takas dusunmuyorum.
Jimny i hafta sonlari dilediginiz yerde gorebilirsiniz.
Ilgilenenler 0533 594 97 56 nolu telefondan veya mesaj atarak ulasabilirler.
Hayirlisi olsun.

hocam çok merak ettim haftada 1 üşenmeyip yazmıssınız buraya, hiç mi arayan soran yok? Buradan bi cacık çıkmaz ben size diyeyim, bende geçen aylar aynı hatayı yaptım, kafam attı ilanı kaldırdım yaza kadarda satmayacagım..

Tok satıcıysanız sıkıntı yok, hayırlı satışlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri