Ynt: Satılık 2004 Model Suzuki Jimny
Sevgili Gezenbilir dostlarım,
Aracımın sahibindendeki ilanı şöyle
"Arazide kullanmak için aldığım ancak çeşitli nedenlerle fazlaca kullanamadığım hiçbir sorunu olmayan ve sorunsuz kullanacağınızı garanti ettiğim Jimny'mi satıyorum. Araç 1.3 lt DOHC motor, benzinli (LPG takılmadı hiç), manuel vites , arazi şanzumanı 2H-4H-4L manueldir ( bu sonra çıkan düğmeli olanlara göre çok daha fazla tercih ediliyor). Hatay için bile yeterli iyi bir kliması var. 2 cam otomatik, aynalar elektrikli, dandik bir teybi var (öyle aldım ve değiştirmedim). ABS ve çift airbag var. Araç kazasız ve boyasızdır .Sağ arka üst köşesinde tavan sepetinin altında yeni fark ettiğim bir güneş yanığı var ( yaklaşık 5x25 cm lik bir alanda) ama aracın rengi gri olduğu için fark edilmiyor bile.
Off-road için gerekli modifikasyonlar yapılmış olup bilenlerin bildiği gibi bu ilaveler için aracın fiyatına ekleme genellikle yapılamamaktadır. Ama kullanıcı için önemlidir.Özetle:
- 3 inch get ile yükseltme
-Araziye uygun amortisörler (eskilerin yerine)
-30'' maxis mudder lastik
-tavan sepeti ve 4 adet sis farı
Araç bu haliyle arazide canavar gibi differansiyel kilidine daha ihtiyaç duymadım. Aracı 1.5 yıl önce çok güvendiğim bir yerden ( aracı gidip şahsen görmeden) aldım. Onlar bana arazide kesinlikle üzülmemiş diri bir araç olduğunu söylediler ve problemsiz bir araç olarak sundular ve ben de görmeden baskı balatasını değiştirip satın aldım." Aklınıza gelen
soruları sorabilirsiniz.
SAtış fiyatı sitemiz için 16000TL (sahibinden de 16250 dir)
İletişim için 0 532 263 87 97[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]