Satılık 2004 Model Defender 110 Tdi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan servetinsel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,078
Ynt: Satılık 2004 Model Defender 110 Tdi.

Taner bey çok teşekkürler , bu araçta çok emeğim var.Bu da benim satmamı engelliyor.

Etiketler

Keske imkan olsada ikisinide satmasaniz, insanin severek emek harcadigi araci satmasi cok zor oluyor.

Selam arkadaşım iki olsa iyi 1992 model bir tanede düz dizel 110 daha var onuda satıyorum , bilginize.

sahibinden_DSC02803.jpg

bu bolluk nerden geliyor anlıyamadım abi biz bitane eli yüzü düzgün bulna kadar ne çektik sende 3 tane var yaaa...:smiley:)

servetinsel' Alıntı:
Selam arkadaşım iki olsa iyi 1992 model bir tanede düz dizel 110 daha var onuda satıyorum , bilginize.

bu aracın ozellıklerını ve fıyatını bıldırırsenız cok sevınırım servet bey teşşekurr ederım hayırlı satıslıar....

mu7y' Alıntı:
bu aracın ozellıklerını ve fıyatını bıldırırsenız cok sevınırım servet bey teşşekurr ederım hayırlı satıslıar....

evet sanırım buldum aracınızı
http://www.sahibinden.com/1992_model_10_kisilik-44WQQaXQQ14116496WQQpXQQdisplayitem

Tesekkurler...

Aracın yeni fotoğraflarını bırakıyorum. ARB tampon ilavesini yeni yaptım.

DSC03180.jpg

DSC03181.jpg

servet abim nasılsın özlettin kendini
arkadaşlar merhaba ben selahattin servet beyin landlarını gördüm hepsi güzel yeşil olanla zaten
dükkanımada geldi araç hoş diğer açık kahve olanıda vana gittiğimde görmüştüm yani
servet bey landlara meraklı birde orjinalliği sever uydurma kaydırma iş yapmaz yaptırmaz
sana hayırlı müşteriler

Merhaba çok teşekkürler Selahattin kardeşim land rover toplatırken sana da yardımcı olurum kendine iyi bak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR