Satılık - 2000 Model Frontera 2,2 DTI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VAP Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,927
Ynt: Satılık - 2000 Model Frontera 2,2 DTI

Sayın vap bey aracınız çok güzel. Ama aracın içinin arkadanda resmini koyarsanız daha etkili oluyor .Ben mesela hep bakarım bagajı nekadar hacmi araca yabancıysam sadece tafsiye yanlış anlamayın. Benim çokı hoşuma gitti subaru foresterim var şuan onu satıyorum satarsam aracınıza bakabilirim iyi satışlar.

Etiketler

toprak1' Alıntı:
Sayın vap bey aracınız çok güzel. Ama aracın içinin arkadanda resmini koyarsanız daha etkili oluyor .Ben mesela hep bakarım bagajı nekadar hacmi araca yabancıysam sadece tafsiye yanlış anlamayın. Benim çokı hoşuma gitti subaru foresterim var şuan onu satıyorum satarsam aracınıza bakabilirim iyi satışlar.
Toprak bey ilginize tesekkur ederim. Sahsen hic aklima gelmemisti, oysa ben de satin almaya niyetlendigim arabada bagaji gormek isterim. Hatirlatmaniza tesekkur ederim, arsivime ekleyecegim 2 kare daha oldu sayenizde. :smiley:

Bu arabalarin bilindigi uzere arkalarinda bandizot (dogru mu yazdim emin degilim) yok.
Ben isyerimde ve dosemecide tamamen portatif ozel bir bandizot yaptim. Istediginiz zaman cikartabiliyorsunuz ki bu fotograflari da oyle cektim zaten. Bir bandizotsuz, bir de bandizotlu. Ben yuk v.s. tasimadigim, sadece gunluk keyfi kullandigim icin, bu fotograf icin ilk kez cikarttim.
NOT : Arka koltuklar da 2 parca olarak katlaniyor. Dosemelere de Ziebart yapildi ama ben huysuzluktan ayrica kilif yaptirdim (istenirse sokulebilir).
Araca yapildigini soyledigim her seyin Opel yetkili servisinden faturasi vardir.

ByMavis-21.png
ByMavis-22.png

Vap bey teşekkürler çok güzelmiş elinize sağlık ben aynı zamanda ava gidiyorum bu yüzden bagaza mutlaka bakıyorum teşekkürler kısmet iyi satışlar

Ben de ava 7 yasimda "canta" olarak basladim ve 32 sene sonra biraktim. Mamafih benim avciligim tetikten ziyade deklansore basmak ve atislara katilmakti. Bir de kalp rahatsizligi gecirince, defteri tamemen kapattim.

Ben de size gonlunuze gore hayirli satislar dilerim.

GEZENBILIR Uyelerine OZEL FİYAT...22.000.-TL. (almayi planladigim arabada iyi bir okazyon buldugum icin fiyati dusuyorum)

Arac detay bilgileri icin TIKlayiniz lutfen.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-frontera-asfaltta-surulmus-gercek-orijinal-bakmadan-gecmemenizi-oneriri-31177394/detay

Almayi kafaya koydugum aracla ilgili is bugun biraz iddiaya dondugunden,

GEZENBILIR Uyelerine COK OZEL FİYAT... 20.000.-TL

ByMavis-02.png
ByMavis-01.png
ByMavis-04.png
ByMavis-03.png
ByMavis-05-1.png
ByMavis-07.png
ByMavis-06.png

Bu arabalarin bilindigi uzere arkalarinda bandizot (dogru mu yazdim emin degilim) yok.
Ben isyerimde ve dosemecide tamamen portatif ozel bir bandizot yaptim. Istediginiz zaman cikartabiliyorsunuz ki bu fotograflari da oyle cektim zaten. Bir bandizotsuz, bir de bandizotlu. Ben yuk v.s. tasimadigim, sadece gunluk keyfi kullandigim icin, bu fotograf icin ilk kez cikarttim.

NOT : Arka koltuklar da 2 parca olarak katlaniyor. Dosemelere de Ziebart yapildi ama ben huysuzluktan ayrica kilif yaptirdim (istenirse sokulebilir).
Araca yapildigini soyledigim her seyin Opel yetkili servisinden faturasi vardir.

ByMavis-21.png
ByMavis-22.png

pandizot var da opsiyonel olarak satmışlar. opel türkiye satıyor ama fiyatı kim bilir kaç para ama düşünün bir de almanyadan gelecek. :smiley:

siz çok güzel yapmışsınız. bir ara bende düşünmüştüm bunu..

hayırlı satışlar dilerim.

Herkese hayırlı olsun...Yeni aracınızı merak ettim...Bilgileri paylaşırmısınız?

AKİVA' Alıntı:
Herkese hayırlı olsun...Yeni aracınızı merak ettim...Bilgileri paylaşırmısınız?

Cok tesekkur ederim, 2005 Model 2,7 Grand Cherokee aldim.
big_32136053i53_resize.jpg

Ha bu arada; aldigim kisi gecen hafta on tampona bir koruma demiri taktirmis, ama ben arazide falan kullanmayacagim icin sokturdum. Vida yerleri bile halen piril piril.

Bilemiyorum fiyati nedir ama, aramizdan isteyen olursa yari fiyatina memnuniyetle verecegim. Ekte sitede buldugum baska bir Grand Cherokee'deki benzerinin fotografini koyuyorum.

big_27142159chc_resize.jpg

Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim Ahmet bey

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR