Satılık 1993 Toyota 4runner

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuz bayraktar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,963

yavuz bayraktar

Ana Kamp
Yer
izmir
1993 MODEL TOYOTA 4RUNNER 2.4 MOTOR LPG+Benzin
Aracımı kullanmaya fırsat bulamadıgım ve ikinci araç oldugundan dolayı satışa çıkardım.2011 nisan ayında aldıgım aracımdan çok memnun kaldım.Farklı ve ilgi çeken bir aracı sürmenin zevkini bana her sürdüğümde tattırmıştır.Her gittiğim yerde ilgileri üzerinde toplayan bir araçtır.Aldıgımda LPG takılıydı.Şimdiye kadar hiç problem çıkarmamıştır.Şehir içi kilometrede 350-450 kuruş ortalama gaz harcamı kullanmaya baglı olarak degişmektedir.Üzerinde KUMHO MT 31"/10,5/15" çamur lastikleri vardır ve durumları iyidir.Aracın 2012 ocak ayında ön takım bakımları yapılmış ve çoğu malzeme yenilenmiştir.Aracın muayenesi 06/01/2014 tarihine kadar geçerlidir.Aracın ona iyi bakacak birisine gitmesi benim için önemlidir.O yüzden ilk olarak buradan ilan vermek istedim.
FİYAT:22000
YAVUZ BAYRAKTAR 0532 283 59 02
İZMİR-KARŞIYAKA

DSC06623.JPG

3.jpg

8.jpg

7.jpg

Ekli dosyalar

• DSC06622.JPG
    DSC06622.JPG
    235.3 KB · Görüntüleme: 629

Etiketler

Ynt: Satılık 1993 Toyota 4runner

Merhabalar,
Bu arabalardan çok aramıştım kısmet olmadı. Başka araba aldım (2000 model Galloper) şimdi benim aracımda satılık nedeni LPG ye alışamadım.
Dileğim değerini bilen birinin alması.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Umarim ona sizin gibi bakacak birine satarsizin. camurluklar ilgimi cekti, cok hos durmus.. nerde yaptirdiniz acaba?

Arkadaşlar hayırlı dilekleriniz için teşekkürler.
Çamurluklar aldığımda yapılıydı bu yüzden yapılması ile ilgili bir bilgiye sahip değilim.

İyi günler
Sy Bayraktar
Aracınız çok güzel hayırlı satışlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR