Satılık 1993 Defender 130 HCPU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ncmsrn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,442
Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Araç benzinli
Ruhsat DİZEL
İster benzinli kullan istersen DİZEL motor koyup dizel kullan
Canın nasıl isterse yani.
;D :eek:

Etiketler

Malum sitedeki ilanıma gelen takas teklifi örnekleri :eek: :eek: :eek:

Teklif 1.JPG

T1.JPG

Teklif 2.JPG

T2.JPG

;D ;D ;D ;D

SAAB ın sahibi çok isteyip indirimmi yapıyor yoksa gerçekten benim 130 a tav mı oldu çözemedim.

29000 isteyip üste 5000 verirsen olur diyor arkadaş bizim 130 böylece 24000 etmiş oluyor.

Ben zaten 20,000 fiyat koydum. Niye 24.000 veriyo acaba ;D ;D ;D ;D ;D
Benim 130 a 20,000 veryosa kendi aracını niye 25,000 e birden düşürüyor

Bu ne yaman çelişki yaw.

Teklif 3.JPG

T3.JPG

bekle beni HPCU :smiley: az kaldı.. baksana değerini bilen yok:smiley: bekleee yılbasından sonra insallah:smiley:
hele de motor benzin ruhsat dizel;) dadından yenmez
ister v8 in keyfini sürersin bir tüp sistemi ile, isten atarsın bi puma ya da tdi motor, evladiyelik oluR:smiley:

zapatista' Alıntı:
bekle beni HPCU :smiley: az kaldı.. baksana değerini bilen yok:smiley: bekleee yılbasından sonra insallah:smiley:
hele de motor benzin ruhsat dizel;) dadından yenmez
ister v8 in keyfini sürersin bir tüp sistemi ile, isten atarsın bi puma ya da tdi motor, evladiyelik oluR:smiley:
Aklın yolu bir.
İnşallah buradan bir arkadaş değerlendirir.

burakb06' Alıntı:
Merhaba hayırlı satışlar.. bu "basit uygulamalar" dan kastınız nedir?
Srtomberg karbüratör yerine "Carter / Weber / Edelbrock 500 veya 390 veya 465 Holley dört barell veya 2 barell karbüratör takılır.
Açık hava filtresi
Sağlam bir headers
= 200 adet beygir 21lt/100 km benzin tüketimi 85-90 krş benzinde. 50-55 krş LPG

Bu uygulamaları sitede yapan arkadaşlar var.

Motor içi değişiklikleride yaparsanız 230 hp ye kadar çıkabilir.

ncmsrn' Alıntı:
Srtomberg karbüratör yerine "Carter / Weber / Edelbrock 500 veya 390 veya 465 Holley dört barell veya 2 barell karbüratör takılır.
Açık hava filtresi
Sağlam bir headers
= 200 adet beygir 21lt/100 km benzin tüketimi 85-90 krş benzinde. 50-55 krş LPG

Bu uygulamaları sitede yapan arkadaşlar var.

Motor içi değişiklikleride yaparsanız 230 hp ye kadar çıkabilir.

Bahsettiğiniz bu modifikasyon ortalama ne kadara malolur ? bir de LPG tüketim değerleri vermişsiniz, performans karbüratörleri hava filtresi vs uygulandıktan sonra LPG dönüşümü yapılabiliyor ve 200 BG e çıkarılabiliyor, doğru mu anladım, teşekkürler..

Güncel.
Bayan ve şehiriçi kullanımı için HB tip değerinde küçük araçlarla takas olur.

Malum sitedeki 130 lar 27.000, 33.500, 38,000 tl isteniyor. Nevşehirdeki 31000 Ankaradaki 26.000 e satıldı gitti.
Bizimkinin kısmeti bağlandı . Bi hoca bulup okutacam artık.
Fiyatı indirince satamadık. Yeni yılda herşey zamlandı. 130 da artık güncellemeye uğradı :smiley:
Artık 18.000

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR