Satılık 1992 Dizel Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gogovet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,861

gogovet

Ana Kamp
Sahibinden ikinci el 5500 km manuel dizel land rover defender 110 2.5, yeni bakımlı, muayenesi 25.11.2014 e kadar geçerli, lütfen takas ve vade teklif etmeyiniz. Seyyar tente ve çeki Demir'i ruhsata işlidir. 4 lastik yenidir. O.533. 704 78 73

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    233 KB · Görüntüleme: 161

Etiketler

Ynt: Satılık 1992 Dizel Defender

Fiyat 12.500 TL , yüksek fiyat vermedim, pazarlık adet olmuş o yüzden çok hafif pazarlık payı vardır.

Arkadaşlar çok talep var ilgilenemiyorum, galeriye verdim. Isteyen Beyaz Galeri 0.533.2381420 Cengiz Bey ile görüşebilir. Takas için arayan arkadaşlar da bu vesile ile aracı değerlendirebilir.

Ankara Etimesgut ta Beyaz Center isimli Galeri de görebilirsiniz.

gökhan hocam iyi satışlar, aracı fiyatına bakıp ucuzdur bir sorunu vardır diye değerlendirmeyin, sadece satın alındıktan sonar hocanın beklentilerine cevap verecek bir araç olmadığından satışa konuldu, Alana da satana da hayırlı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.