Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan byseyyah Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,912

Etiketler
Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir)

bu aracın aciliyeti de olsa fiyatı 21000 tl aşağı olmamalı
tek seferde muayeneden geçen bu kadar temiz ve sorunsuz ve aksesuarlı araç

bagamızı en sonunda gürüne getirdik ömer abi hayırlı satışlar satılmasına içim elvermiyor...

IMG_4108.JPG

IMG_4224.JPG

IMG_4291.JPG

IMG_4420.JPG

IMG_4411.JPG

Aracınız çok güzel, Sivas da yaşıyorum 3 aydır nasıl denk gelmedim hayret :smiley:

Önceki mesajlarda belirtildiği gibi fiyatına göre çok iyi.

mehmet2cakmak' Alıntı:
Aracınız çok güzel, Sivas da yaşıyorum 3 aydır nasıl denk gelmedim hayret :smiley:

Önceki mesajlarda belirtildiği gibi fiyatına göre çok iyi.

İlginize teşekkürler, sadece haftasonu gezilerinde kullanıyorum, onun için görmemiş olabilirsiniz.

Sitedeki yapılandırma çalışmalarından dolayı epeydir giremiyordum. Araç satışı günceldir 22000 tl.

bencede başkanım benim l200 gidemediği heryerde hilüx vardı ah ömer amca ahh ben sana ne diyim satma etme eyleme... ben ettim sen etmeee....

murat067' Alıntı:
bencede başkanım benim l200 gidemediği heryerde hilüx vardı ah ömer amca ahh ben sana ne diyim satma etme eyleme... ben ettim sen etmeee....

Dur bakalım murat, göreceğiz neler olacak. Harekette bereket vardır... :smiley:

Arkadaşlar ilan günceldir,

İletişim tel : 0505 531 77 58

Araca hidrolik direksiyon uygulaması başlayaca hemen alın ki fiyatı artmasın yada sahibi satmaktan vazgeçmesin

ilan güncelllll

ARKADAŞLAR GÜNCEL...

İLETİŞİM TEL : 0 505 531 77 58

araç sahibi arkadaşımdır,

işine gelen için fiyatı 22.000 TL'sıdır..bende %3 komisyon alacağım. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR